Новолунието настъпва на 13 юни в знака Близнаци!С това Новолуние

...
Новолунието настъпва на 13 юни в знака Близнаци!С това Новолуние
Коментари Харесай

Новолуние в Близнаци ни очаква на 13 юни! Настъпва нов период!

Новолунието настава на 13 юни в знака Близнаци!

С това Новолуние стартира един нов лунен цикъл, обвързван с дълбоки промени в мисленето и прочувственото усещане. Това е време, когато имаме опция да променим метода си на живот.

Най-силно ще бъде усетено от зодиите Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Много промени на вътрешно равнище към този момент са факт, а в този момент е времето да се трансфорат в действителност. Най-вероятно това ще се случи в този лунен месец, който стартира в този момент. Ще станем очевидци на събития, свързани с връзките – работни, финансови, фамилни и всичко, което се случва, ще оказва помощ на новото да си прокара път.

Новата Луна като предписание носи със себе си нови инициативи, само че този път те могат да имат спорни последици. От една страна Новолунието има връзка в отрицателен аспект с Нептун в Риби, което носи напрежение. Има възможност измененията да не се случат по този начин, както желаеме ние. Възможни са проблеми, зародили заради недостоверна информация. Енергията на Нептун постоянно предизвика вземането на неверни решения, неистини и самозаблуди. Може някои убеждения, които имаме отпреди, да ни доведат до заблуди в действителния живот.

Има и положителни аспекти, които ще ни дадат вяра за удобно развиване на комплицирани обстановки. Управителят на Близнаците – Меркурий е в съвпад и има доста мощно въздействие върху това Новолуние. Това значи, че всички действия, за които е виновен, ще протичат доста по-леко. Това са връзки, пътувания, образование, другарство, интелектуални планове, договаряния, работа с документи.

Нека се постараем да бъдем реалисти и да заобикаляме случките. За да се оправим по-лесно с компликациите, е целесъобразно добре да планираме, да гледаме трезво на обстановките и да имаме вярно разпределени цели. Като цяло юнското Новолуние ще ни помогне да забележим света към нас поновому, ще ни накара да се движим по неутъпкани пътища. В любовта са вероятни недоразумения, които е добре бързо да изгладим.

Новолунието в знака Близнаци доста мощно подчертава върху нашите тяло и разум, като постоянно търси баланс сред разсъдъка и сърцето. То ще ни накара да погледнем по-обективно на всичко, протичащо се към нас. Новолунието несъмнено ще ни подтикне да търсим отговори на доста значими за нас въпроси. Ще обостри нашето любознание и ще ни накара да търсим всевъзможни благоприятни условия за новото и смяната.

Сега повече от всеки път може да изпитаме голямото предпочитание да се впуснем в едно огромно премеждие, което може да е доста неразумно.

Това Новолуние може да ни накара да желаяме да опитвам в някои нови неща, за които до момента не сме имали нужната храброст. То ще ни даде неповторими прекарвания, които несъмнено ще ни оказват помощ да вървим напред.

Новолунието в Близнаци ще ни улесни в контактите ни както с близки и обичани хора, по този начин и с другари. Ако до момента не сме смеели да изкажем това, което желаеме, в този момент е моментът. Огромно любознание ще имаме в търсенето на нови познания.

Дошъл е моментът за смяна в живота ни, да оставим всичко остаряло и да се впуснем в необятното и непознатото.

Голямата ни жадност за нови познания и информация в този момент ще е изключително мощна, тъй като по принцип знакът Близнаци е присъщ със своето непрекъснато търсене и любознание за разкриване на новите измерения и светове.

Знакът Близнаци има мощен акцент в общуването – бърза мисъл и бдителност, в писането, говоренето, слушането, образованието, образованието, любознанието, логиката, интелигентността и остроумието. Други негови характерности са свързани с придвижването, колите, късите пътувания, с братя/сестри, съседи, съученици, съквартиранти.

В момента на Новолунието имаме опцията да се обърнем към пространството и към Вселената, да желаяме помощ и протекция в нашите каузи.

Как може да стане това:

– напишете желанието си до 8 чàса от точния миг на Новолунието;

– напишете желанието на ръка;

– поставяйте дата и съхранявайте листовете с желанието покрай себе си;

– желанието да се написа с червен химикал.

Останете сами със себе си, с вашата фантазия, с вашето предпочитание. Затворете очи и се представете, че това, което желаете, към този момент е реалност. Важно изискване е вашето предпочитание да бъде обвързвано и да визира единствено и само вас самите, да не касае други хора.

Предупреждавам, че желанията може да не се осъществен в рамките единствено на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е допустимо да им би трябвало повече време в идващите месеци. Но всичко зависи от нас и нашата религия, от нашето предпочитание, какъв брой мощно го желаеме и се борим за него.

Какво можем да си пожелаем на това Новолуние в Близнаци? Актуалните тематики са:

Пътувания
Обучения
Общуване
Логика
Интелигентност
Психо-емоционалното напрежение
Движение
Братя, сестри, родственици
Печатни творби
Информация
Писане
Нервност
Как да формулираме своите стремежи? Например:

„ Благодаря, че мога да си купя колата, която ме удовлетворява като цена и качество. “
„ Благодаря, че имам опция да върша приятни и леки пътувания, без произшествия по пътя. “
„ Благодаря, че към този момент нямам боязън от хвърчене. “
„ Благодаря, че моето нервно напрежение изчезна и съм спокоен изцяло. “
„ Благодаря, че имам опция да пътувам. “
„ Благодаря, че изчезна цялото ми безпокойствие, когато карам и към този момент съм спокойна/спокоен зад кормилото. “
„ Благодаря, че сполучливо си вземам всички изпити. “
„ Благодаря, че съумях да завърша своето обучение с лекост и сполучливо. “
„ Благодаря, че мога с огромна лекост да поддържам връзка. “
„ Благодаря, че не се тормозя към този момент, като излизам пред аудитория. “
„ Благодаря, че съумявам да се разбирам и да чувам хората, когато ми приказват. “
„ Благодаря, че имам нужната информация, която ми е нужна. “
„ Благодаря, че имам положителни връзки с моите близки. “
„ Благодаря, че имам прелестни връзки с братята и сестрите ми. “
„ Благодаря, че имам хармонични връзки със съседите ми. “
С доста Любов от мен!

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР