Новолунието на Везни ни дава възможност да усетим красотата на

...
Новолунието на Везни ни дава възможност да усетим красотата на
Коментари Харесай

Новолуние във Везни – поява на нови пътища

Новолунието на Везни ни дава опция да усетим хубостта на света към нас. Вкусът става по-изтънчен, естетическото усещане по-фино, доста неща се появяват в друга светлина. Хората претърпяват обновяване. Новолунието в знака Везни предизвиква творчеството, културното другарство. Можете да посещавате обществени събития, да вършиме презентации, да осъществявате забавни запознанства. Всеки бизнес/дейност, свързани с просвета и изкуство, ще бъдат печеливши и сполучливи. Време е да извършите пространството към вас красиво.

Везните символизират баланс и правдивост, а също по този начин оказват въздействие върху партньорските връзки. Септемврийското новолуние идва в живота ни с нараснала сила и ни приканва да разгледаме личния си живот през филтъра на салдото, истината и благополучието. Колкото по-балансирани сме в себе си, толкоз по-голяма отговорност поемаме, с цел да посрещнем потребностите си прочувствено, физически, умствено и енергийно. 

Новолунието във Везни осветява като голям прожектор човешките ни взаимоотношения и областите от живота ни, където няма баланс, където силата ни изтича. Необходимо е да освободим душите си и да изпитаме личната си мощ и светлина. Това Новолуние изисква самообладание и ви дава време да обмислите всичко деликатно. 

Най-важното обръщение на Новолунието във Везни е да постави ред сред Аза и факторите към Аза – да балансира лъжите, да извади истината на повърхността, както от вътрешната страна, по този начин и извън. Балансирането на нашето его – като прислужник на висшата воля – е настоящата задача: да го върнем назад там, където е прекалено, и да го укрепим там, където сме изгубили посоката. Склонни сме да забравяме, че имаме връзка освен с другите или феномени отвън нас, само че и със самите себе си - тази връзка би трябвало да се подхранва тъкмо както другите ни връзки. Във Везни се учим да измерваме себе си във връзка с другите и да обичаме себе си.

Не се изненадвайте, в случай че почувствате комплициране, напрежение във въздуха, в случай че ненадейно ви се прииска да се борите да отстоявате себе си. Просто си позволете най-сетне още веднъж да бъдете себе си, да вършиме нещата за себе си и да очертаете своите здрави граници!

Каквото и да изплува на повърхността в този момент, не вземайте прибързани решения. Дайте малко време на бурята да отмине. Съсредоточете се вътре в себе си, свържете се с душата си, чуйте личната си истина, личния си интуиция  и не го заглушавайте.

Това Новолуние ни носи дара на лечебната промяна. Времето е идеално за духовна и енергийна работа, медитация и свързване с ангелите. Подкрепата на архангел Йеремиил може да бъде огромна помощ в това. Можете да го призовете така:

„ Архангел Йеремиел, апелирам те, дай ми упътване по отношение на моето бъдеще в съня ми или по друг разбираем метод за мен. Помогни ми да събудя способността си да виждам ясно и да получавам насоките, от които се нуждая, с цел да мога да последвам пътя, който носи най-вече светлина и обич в живота ми. Благодаря, че ми помагаш ясно да запомня и схвана твоето обръщение. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР