Новолуние на 8-ми август ще отвори нова страница вследствие натрупаната

...
Новолуние на 8-ми август ще отвори нова страница вследствие натрупаната
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 август

Новолуние на 8-ми август ще отвори нова страница вследствие насъбраната и подготвена за проявяване осъзнатост. Седмица на привършване и завършване. Това е последната седмица от Лунния месец. Подготовка за новото, което ще навлезе след Новолунието в Лъв, когато още веднъж ще имаме прелестната опция да стартираме живота по нов метод. Последните дни от всеки лунен месец са подобаващи за привършване и  довършване  на настоящи задания, а в различен вид това са последни дни от лятната отмора, дни на разпределяне и зареждане, с цел да се влеем с дейни сили в потока. Първите  дни от седмицата  са подобаващи за дейни дейности, насочени  към  трансформиране и освобождение от  остарели стратегии,  довършване и привършване на поети задължения. Напрежението пораства, а дружно с него и конфиктните обстановки.

Неотложна смяна и вик към новото - това е определящо за събитията, които ще се случват през тази седмица.

Желанието за сигурност и непоклатимост ще бъде нараснало, а благосъстоянието на осведомителния поток ще дава нови, непредвидени и необикновени, благоприятни условия. Продуктивен интервал за тези, които работят в осведомителния бизнес. Но и те, както и  всички останали, могат да бъдат хванати в клопката на непредвидените обстановки. Творческият, реформаторски, конструктивен метод е определящ.

Правилното държание за целия месец август е нерешителност, опазване на устойчивите структури, отбягване на спорове и нападателни хора. Марс и Венера транзитират в практичния, земен, изчерпателен знак Дева. Ако усещате напрежение или настъпателност, срещата с природата, обособяване на време за обичани занимания, обръщането във вътрешността към себе си и активиране на създателя във вас или пък отмора ще ви успокоят.

ОВЕН

Силна седмица, в която в случай че деянията надзор над себе си може да овладеете всяка обстановка. В първите дни на седмицата конфликтността е нараснала, неналичието на самообладание и толерантно отношение могат да вдигнат доста градуса на страстите ви. Импулсивните реакции, прибързаните решения ще ви забавят по пътя към постигането на задачите. Седмицата е подходяща  за стабилизиране на всичко, което сте почнали и  подхванали през миналия интервал. При някои от вас ще настъпи неочакван поврат. През тази седмица забавете темпото. В оптималната степен могат да екскалират напрежението и нерешени въпроси сред вас и вашите шефове, подчинени. Движете се в посока договаряния и отстояване на личните позиции и полезности. Новите  благоприятни условия, свързани с възобновяване или промяна  на финансовото ви състояние към момента са дейни. Оценете ги, обмислете ги, а  през идната седмица може да започнете  съответни дейности. Активира се нов мощен и важен интервал за притежателите на бизнес, създателите, политиците, спортистите. Насочете вниманието към себе си, направете съответните корекции в случай че търсите по-добри резултати.

ТЕЛЕЦ

За вас  стартира времето, в което можете да си отдъхнете, да се отдадете на обичаните си занимания или да си вземете заслужена отмора. Седмицата е тип подготовка за смяната, която следва след нея. Подгответе се за непредвиденото, което отдавна вие сами планирате. Непредвидени и неочаквани обстановки през първата половина  могат да внесат прочут прочувствен дисбаланс, до момента в който втората половина ще ви донесе приятни изненади и  моменти или най-много повече успокоение. Желанието ви за смяна в една или друга област от живота ви е интензивно от много време. През тази седмица може да вземете значими решения, свързани с мечтаната смяна и слагане на ново начало през идната седмица за осъществяване на бъдещи цели. Седмицата е удобна да проведете необходимите  диалози, да си набавите информацията, която ви е нужна. В различен аспект можете да бъдете великодушни към себе си като се възнаградите  с материалната  облага, за която мечтаете. Някои от вас могат да посветят седмицата на фамилията или обичани занимания.

БЛИЗНАЦИ

Това, което сте почнали продължава да се развива. Тази седмица е основна за вас, съберете мислите си, подредете целите си, заложете на подарък словото си, събирайте информация, провеждайте диалози, с цел да постигнете в оптималната степен това, към което се стремите. Покажете на какво сте способни с добра самореклама или разбор на активността до в този момент.  В първите дни от актуалната седмица вниманието ви ще бъде ангажирано  с главната ви активност, взаимоотношение в групи, организации или дела. Социалната ви интензивност пораства, само че пред вас стои нуждата от  дотъкмяване на стартирани действия или планове от  по-ранен стадий. Марс, планетата на действието и Венера, планета на любовта транзитират през вашия дом на фамилията, родителите, домът. За  някои стартира деен интервал а усъвършенствания в дома и хармонизиране на взаимоотношения с членовете на вашето семейство.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР