Новоизпеченият бакалавър от НСА Димитър Бербатов коментира пред българските медии

...
Новоизпеченият бакалавър от НСА Димитър Бербатов коментира пред българските медии
Коментари Харесай

Бербатов: Индия е приключение за мен, ще съм във форма

Новоизпеченият бакалавър от НСА Димитър Бербатов разяснява пред българските медии своя трансфер в Керала Бластърс и идното премеждие в Индия.

Бакалавърът Бербатов: Мога да съм началник на БФС, а мога и да съм министър

„ Всичко се прави отдалечено, имейли. Ще имаме предварителен лагер в Испания, по-късно в Индия. Приключение за мен е. Отборът направи доста добра оферта, ще отида, ще поиграя футбол. Рестарт ненапълно е правилно, тъй като не съм играл една година, само че нямаше по какъв начин, или беше да поема това предизвикателство, или трябваше да завършвам с футбола”, съобщи Берба.

„ Още съм във форма. Сигурно не за най-големите лиги в света, само че за Индия мисля, че с една вярна подготовка няма да имам проблеми след една година пауза.”

„ Не съм имал оферта от Китай. Треньорът го познавам, факторът треньор постоянно играе най-голяма роля. Когато ми се обади, не съм решил мигновено, трябваше ми време да помисля, тъй като си има и минуси, тъй като си надалеч от фамилията. Но любовта да поиграеш още малко футбол надвива. Това върша цялостен живот. Най-важният фактор бе треньорът. Уес Браун също ще е там, поговорих с него, имаш познати физиономии и като ги събереш, взимаш решението, което аз взех. Пък и тези пет месеца вземат решение бързо. Надяам се да имам игрови темп, откакто свърша, нищо не се знае, аз ще бъда в кондиция, ще видя по какъв начин ще продължа по-късно.”

„ Отивам да разпространяваме и футбола, това е четвърта година, в която играят футбол, те са напълно първоначално.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР