Новоизлюпеният национал на Кюрасао Найджъл Робърта няма спирка в изявите

...
Новоизлюпеният национал на Кюрасао Найджъл Робърта няма спирка в изявите
Коментари Харесай

Играчът на мача Робърта: Вече свиквам тук, борихме се докрай

Новоизлюпеният национал на Кюрасао Найджъл Робърта няма спирка в изявите си със синята фланелка и бележи гол след гол. Сега се разписа в мрежата на Локомотив Пловдив и по този метод донесе трите точки на отбора си. Това му донесе и премията за Играч на мача и разкри рецептата за успеха.

"Мисля, че се борихме до самия край, пресирахме противника и стигнахме до гол. Радвам се, че, тъкмо аз вкарах пред нашите почитатели и съм благополучен. Трите точки са значими ", показа Робърта пред DIEMA SPORT и разкри каква е била повода за смяната в играта на отбора.

"Не знам каква беше смяната на почивката. Преди почивката също имахме положителни обстановки, само че след почивката бяхме по-остри в офанзива и това ни оказа помощ да се доберем до успеха ", съобщи още нападателят и разкри дали се е аклиматизирал към тима.

"Започнах да привиквам с новите съотборници, предходната седмица вкарах гол, помогнах и с асистенция. Но в този момент беше по-различно, тъй като вкарах пред нашите почитатели. За всеки таран е значимо да вкарва, само че успеха е по-важна ", съобщи Робърта и приказва за конкуренцията с Дени Алар, който полека-лека измества от състава.

"Не го виждам като чак такова съревнование с Дени Алар. Конкуренцията е нещо хубаво, от време на време ще въвеждам аз, различен път - той. Имаме потребност от всички, с цел да преследваме успехите. Конкуренцията е нещо хубаво ", показа нападателят и най-после разяснява идния мач с ЦСКА идващия кръг.

"Знам доста неща за мача с ЦСКА. Надявам се да играя в него, имам вяра, че ще стане доста здрав мач. Трябва да се опитаме да спечелим този мач и да се надяваме, че ще създадем същото, както в борбата през днешния ден ", приключи Найджъл Робърта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР