Новоизбраният районният кмет на Илинден Емил Бранчевски се оплака, че

...
Новоизбраният районният кмет на Илинден Емил Бранчевски се оплака, че
Коментари Харесай

Фалшива фирма и откраднати данни: Кметът на район Илинден стана жертва на киберпрестъпление

Новоизбраният районният кмет на " Илинден " Емил Бранчевски се оплака, че без знанието му на негово име е записана компания във Англия. Целта била отстраняването му от служба. Според него, още от този момент против него тече скрит план - първо посредством платени митинги, а в този момент и с откраднати персонални данни и опит за бойкот.

Районният кмет на " Илинден " се оплака, че някой съзнателно е записал компания на негово има във Англия. Още на 13 март Емил Бранчевски реагира и подава сигнал в полицията, прокуратурата и комисията за отбрана на персоналните данни.

Емил Бранчевски, кмет на регион " Илинден ": " Отново декларирам безусловно изрично - това е закононарушение против моите персонални данни и аз ще си диря правата по правосъден ред. "

Регистрираната компания може да му коства поста.

Христо Копаранов, общински консултант от ПП-ДБ-СС: " ОИК може да приключи мандата на определения претендент. Всъщност това е задачата на акцията която се организира против доктор Бранчевски. "

От Общинската изборна комисия към този момент правят инспекция. Изпратили са публично питане до английския търговски указател. Според общинските съветници от ПП-ДБ-СС, офанзивата против Емил Бранчевски е поради направени от него разкрития за харченето на общински средства от предходното ръководство. Убедени са, че недоволството и митингите против него са били проведени от политическите му съперници. На тях хора го упрекнаха, че не идва на работа.

Емил Бранчевски, кмет на регион " Илинден ": " В реалност бях в болничен и желая да подчертая, че го прекъснах, с цел да върна по-рано на работа. Гражданите на региона не желаят оставката, желаят ми я една група хора, част от които някогашни чиновници на администрацията, с цел да могат да прикрият следите си на всичките злоупотреби. "

Личните данни на общинските съветници действително са елементарно налични в интернет и елементарно може да бъде злоупотребено с тях.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР