Новоизбраният президент на САЩ Джоузеф Байдън си е поставил за

...
Новоизбраният президент на САЩ Джоузеф Байдън си е поставил за
Коментари Харесай

Членовете на новото правителство на САЩ ясни до Коледа

Новоизбраният президент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън си е сложил за задача да приключи образуването на бъдещото федерално държавно управление преди Коледа , оповестява БГНЕС.
Представители на преходния екип на демократа обясниха, че той не възнамерява да отсрочва образуването на си поради идния втори тур на изборите в Джорджия на 5-ти януари, от чийто резултат зависи съотношението на силите в горната камара на Конгреса на Съединени американски щати.
 Джо Байдън и Антониу Гутериш разискаха укрепването на съдействието си Джо Байдън и Антониу Гутериш разискаха укрепването на съдействието си
Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш и новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън в първия си телефонен диалог разискаха укрепва...
Очаква се името на претендента за поста шеф на Централното разследващо ръководство да бъде оповестено при започване на идната седмица. Останалите ще бъдат обявени по-късно.
Според Fox News, Републиканската партия, след общите избори, усилва своето 100-местно посланичество в Сената до 50 против 48 демократи. Въпросът за контрола над горната камара ще бъде решен на 5 януари по време на втория тур на изборите в щат Джорджия, където са заложени два мандата на Сената. Ако обаче Камала Харис бъде определена за вицепрезидент на Съединени американски щати, демократите ще имат преимущество. Според американското законодателство вицепрезидентът оглавява Сената и може да гласоподава, в случай че позициите на законодателите са разграничени поравно при разглеждане на даден въпрос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР