Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън предупреди вчера за риска

...
Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън предупреди вчера за риска
Коментари Харесай

Байдън: Може да има повече смъртни случаи от COVID-19 заради отказа на Тръмп да признае изборния резултат

Новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести през вчерашния ден за риска от повишаване на смъртните случаи от COVId-19, в случай че Доналд Тръмп и администрацията му отхвърлят да се координират с екипа на демократите за обезпечаване на преход във властта, оповестиха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

" Много хора може да умрат, в случай че ние не се координираме ", съобщи Байдън на конференция в Уилмингтън, щата Делауер, след среща с шефове на огромни американски компании и синдикални водачи. Той уточни, че настоящата американска администрация би трябвало неотложно да даде на екипа му проектите за разпространяването на имунизацията против новия ковид измежду популацията. " Колкото по-рано получим достъп до проектите на администрацията за разпространяването на имунизацията, толкоз по-плавно ще премине предаването на властта ", акцентира Байдън.

" Ако би трябвало да чакаме до 20 януари /когато ще встъпи в служба новия президент/ с цел да стартираме да планираме, това ще ни загуби месец-месец и половина ", съобщи той, представен от Франс прес. Байдън посочи също, че е " извънредно значимо това съгласуване е да стартира в този момент или колкото се може по-скоро ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР