Новоизбраният председател на ЕЦБ Кристин Лагард Кристин Лагард - френски

...
Новоизбраният председател на ЕЦБ Кристин Лагард Кристин Лагард - френски
Коментари Харесай

Обсъждат бъдещата политика на ЕЦБ с Кристин Лагард

Новоизбраният ръководител на ЕЦБ Кристин Лагард  Кристин Лагард Кристин Лагард - френски правист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в Съединени американски щати и Франция. От 1981 ще разиска за първи път в пленарна зала икономическото ръководство и дейностите на ЕЦБ в еврозоната, съобщи кореспондент на NOVINI.BG.

Eкологизирането на стопанската система, финансовите технологии и икономическото положение на еврозоната в светлината на неотдавнашната ескалация на комерсиалните напрежения, както и въздействието на Брекзит, евентуално ще бъдат разисквани по време на дебата във вторник.

В сряда членовете на Екологичен потенциал ще гласоподават резолюция, определяща техните цели по отношение на ролята на ЕЦБ за подкрепяне на стопанската система на Европейски Съюз във връзка със зеления преход.

Годишният отчет за активността на ЕЦБ е главният инструмент за надзор, посредством който членовете на Екологичен потенциал могат да изразят мнението си по отношение на политиките на ЕЦБ.

След чуване, на 17 септември Кристин Лагард  Кристин Лагард Кристин Лагард - френски правист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в Съединени американски щати и Франция. От 1981 беше утвърдена от болшинството от членовете на Екологичен потенциал да управлява Европейската централна банка от 2019 година до 2024 година

Лагард добави и своя автограф на евробанкнотите
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР