Новоизбраният общински съветник в Съединение Иван Карабелов бе задържан в

...
Новоизбраният общински съветник в Съединение Иван Карабелов бе задържан в
Коментари Харесай

Новоизбран общинар разби устата на жена си, арестуван е

Новоизбраният общински консултант в Съединение Иван Карабелов бе арестуван в ареста. Причина е принуждение на дамата, с която живеел на фамилни начала. На обвинявания му бе наложена мярка за 24 часа, след което бе освободен.

 

Сигналът за експанзия е подаден от самата жертва. Инцидентът станал тази събота в деня за размисъл. Двамата са разграничени от близо два месеца след дълго време живот в изострени връзки. Детето останало при майката, само че Карабелов се обърнал към съда за искане на регламентирано време, което да прекарва със сина си. Инцидентът станал няколко дни преди формалното съглашение за рандеву. Общинският консултант отишъл да вземе сина си, само че при предаването зародил скандал. Бащата блъснал в лицето майката. Тя незабавно алармирала на 112. Впоследствие почнала гонка из квартала, мъжът зашлевил още един път майката на детето му преди да додйе полицията.

 

При идването на органите на реда двамата са отведени в районното ръководство, където са били подложени на разпит. Така се стига и до задържането на Иван Карабелов.

 

Предполага се, че новоизбраният общински консултант е разчитал на имунитет, който да го защищити, само че подобен е имал единствено в предизборната акция. Иван Карабелов е някогашен правист на Басейнова дирекция – Пловдив, а след локалните избори е общински консултант от Политическа партия ГЕРБ в град Съединение.

 

Случаят е предаден на прокуратурата. Пострадалата жена е изследвана в Съдебна медицина, след което ще повдигне дело.

 

Автор: trafficnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР