Бебето е много малко - разбирам хората, които са се

...
Бебето е много малко - разбирам хората, които са се
Коментари Харесай

Скандален случай на морето – родители дишат райски газ пред детето си

„ Бебето е доста малко - разбирам хората, които са се възмутили. Но това е един балон за мен, който те кара да се смееш за 15 секунди и не мисля, че е толкоз ужасно, колкото хората сега го изкарват “, разяснява дамата.
 
„ На ден в България има ужасно доста мъже и дами, които пият и се карат, и вършат какво ли не пред децата си. А моето дете е видяло по какъв начин издувам един балон “, добавя още младата майка.

Законът споделя, че пълнителите с диазотен оксид са неразрешени за продажба в заведения и нощни заведения. Разпространението им по морето обаче освен че не е спряло, само че и процъфтява.

„ Аз употребявам балони с божествен газ. Ако пия алкохол, взимам дребен балон “, споделя екскурзиант в „ Слънчев бряг “.

„ Определено младите много постоянно употребяват това нещо, виждали сме го по плажа, настрана във водата някой път също сме виждали хора “, разяснява шеф на централен плаж в курорта.

Последствията от използването са съществени.

„ Може да се получи мозъчна гибел, може също да се стигне до шокови положения, загуба наизуст, халюцинации “, разяснява доктор Полина Желева, РЗИ-Бургас.

Оказва се, че използването на божествен газ навън от пълнолетни не нарушава закона. Но в тази ситуация с младите родители нарушение въпреки всичко има - законово, поради малолетната майка, която диша балон. И морално - поради невръстното дете.

От Агенцията за протекция на детето споделиха за бТВ, че са се самосезирали по случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР