Новоизбраният евродепутат Андрей Слабаков се включи в съпротивата срещу провеждането

...
Новоизбраният евродепутат Андрей Слабаков се включи в съпротивата срещу провеждането
Коментари Харесай

И Андрей Слабаков заклейми гей изложбата в Пловдив



Новоизбраният евродепутат Андрей Слабаков се включи в съпротивата против провеждането на гей изложбата „ Балкан Прайд “ в Пловдив на 7 юли. В експозицията, която е част от програмата на културната столица, ще бъдат включени фотоси от разнообразни гей паради на полуострова. „ Гей пропагандата е нещо извънредно нездравословно “, отсече колоритният режисьор.

„ Този план е недопустим за град като Пловдив, а за нас е неприемлив. Пилеенето на парите на пловдивските данъкоплатци по този метод е неверно. Настояваме договорът да бъде негоден. Ако се наложи, Общинският съвет ще възвърне тези средства на " Пловдив 2019 " “, посочи водачът на ВМРО-Пловдив и кмет на регион Южен Борислав Инчев. „ Вземете се в ръце! Не си играйте с търпението на пловдивчани “, обърна се той към управлението на общинската фондация „ Пловдив 2019 “.

Депутатът Александър Сиди уточни, че воеводите са подготвени да преминат към гражданско непокорство, в случай че изложбата се организира макар митингите.

„ Не съм хомофоб. Имам доста другари хомосексуалисти, само че никой от тях в никакъв случай не е ходил на гей церемониал. Сексуалността не трябва да се манифестира, защото е нещо персонално и интимно. Да се пропагандира гей церемониал при този демографски срив у нас е самоубийство “, сподели още Андрей Слабаков.

По думите му разумно е след гейовете, свои изложения и паради да проведат ексхибиционистите и феновете на наедрял, междинен и малък рогат добитък. „ Това истерично гей общество се състои от много посредствени хора, които освен това са доста нагли и арогантни. Нормалносто семейство се състои от мъж, жена и, дай Боже, деца. Не можем да зачеркнем цялата християнска цивилизация за кефа на едно гей общество. Свободата в Европа се трансформира в разпасаност, в която всеки прави каквото си желае “, безапелационен беше режисьорът. Слабаков счита, че гейовете би трябвало да се лекуват, защото „ повече от два пола няма, не е имало, няма и да има “.

Воеводите разкритикуваха и различен необикновен план от Европейската столица на културата - „ За кого бие камбаната “, който е отдаден на душевността на сапуните и най-много на класическата „ камбана “ – сапун за пране.

Предлагам на 2 февруари гейовете и откривателите на сапуните да се съберат в Централна баня в София. Там могат си изтърват сапуните колкото си желаят, счита Слабаков.

На евровота Вътрешна македонска революционна организация завоюва над 9 хиляди е гласа и с 11,3% държи най-хубавият избирателен резултат в страната. Това е препоръка за положените старания, съобщи Борислав Инчев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР