Новоизбраният член на Камарата на представителите на САЩ от Републиканската

...
Новоизбраният член на Камарата на представителите на САЩ от Републиканската
Коментари Харесай

Републиканка от Джорджия инициира процедура по импийчмънт на Байдън

Новоизбраният член на Камарата на представителите на Съединени американски щати от Републиканската партия Марджъри Тейлър Грийн съобщи, че ще инициира процедура по импийчмънт на новоизбрания президент на Съединени американски щати Джо Байдън в първия му работен ден - 21 януари, оповестява вестник The Hill.

Грийн, която бе определена в Конгреса от доста закостенял регион в северната част на щата Джорджия, добави, че американският народ би трябвало да има доверие в своя президент. Според нея президентът на Съединени американски щати не може да злоупотребява с пълномощията си, да си сътрудничи с непознати държавни управления, китайски и украински енергийни компании.

JUST IN: Marjorie Taylor Greene says she will introduce impeachment articles against Biden
— The Hill (@thehill)

" От името на народа на Съединени американски щати желая да заявя, че водачите на нашата страна би трябвало да бъдат виновни хора. Ние не можем да имаме президент, който е подготвен да употребява дадените от Конституцията и законите на страната ни компетенции за персонални цели. Ние не може да имаме държавен глава, платен от китайски и украински компании. Заради това аз още на 21 януари (първия ден след встъпването в служба на новия президент) считам посредством дадените ми компетенции да задвижвам процедура по отстраняването на господин Байдън от поста държавен глава ", съобщи Тейлър Грийн.

Тя не е показала съответни обвинявания против новоизбрания президент на Съединени американски щати.

Вчера камарата на представителите гласоподава втора процедура по импийчмънт против сегашния президент Доналд Тръмп.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР