Новоизбраната „Мис Плеймейт“ 2019 Михаела Тодорова се изфука пред NOVA

...
Новоизбраната „Мис Плеймейт“ 2019 Михаела Тодорова се изфука пред NOVA
Коментари Харесай

Новата Мис Плеймейт: Нямам любим, само секспартньор /снимки/

Новоизбраната „ Мис Плеймейт “ 2019 Михаела Тодорова се изфука пред NOVA със фотоси от ваканцията си на гръцките острови на звездите Миконос и Санторини. Тя не пропусна да посочи, че е събирала слънчеви лъчи на топ дестинациите Scorpios beach и Paradise beach, където лудите купони не стопират и за минута. Обикновено русокоската се отдавала на мира, разкош и загадъчна компания през вечерите. Клубът, в който се организират едни от най-хубавите плажни празненства — „ Santana Mykonos “, бил едно от обичаните й места за релаксиране.
Преди дни пък Михаела била на малко посещаване в Турция по работа, несъмнено, и от там разгласява любопитна фотография в обществените мрежи — гола, с екзотична закуска в леглото.
Михаела Тодорова без терзание разгласи преди към месец, че има секспартньор, който да я задоволява в леглото, само че няма сериозна връзка. Блондинката от Казанлък гостува във „ Вечерното шоу на Слави “ на имения си ден и подметна на Дългия, че той може да е нейният мъж. Въпреки горещите уверения на Трифонов, че сексът би трябвало да си остане нещо доста интимно и персонално, тя без терзание на няколко пъти повтори, че сега няма същински обичан, само че това не я лишава от скотски удоволствия.
„ Имам секспартньор, само че той в този момент сигурно ще се обиди, като го обсъждаме толкоз “, изясни Тодорова, която обаче не се съгласи да разгласи и името му.
„ Аз си очаквам майстора, в който да се влюбя “, сподели тя.
Михаела призна, че е била жертва на принуждение. То траяло 3 години, като мъжът, който й предизвикал това, до ден сегашен търси контакт с нея. А в предишното него нищо не могло да го спре, защото бил извънредно ревностен. В тези тежки моменти до нея била майка й, която изживяла всичко с нея. Михаела нееднократно подавала тъжби против насилника, вадила даже здравно, само че нищо не помогнало. по тази причина през днешния ден мечтаела да помогне на всички девойки, които са жертва на тормоз. Убедена е, че те не би трябвало да се срамят, а медиите не би трябвало да стопират да пишат за насилието над дамите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР