Новогодишното приветствие на руския президент Владимир Путин, който направи равносметка

...
Новогодишното приветствие на руския президент Владимир Путин, който направи равносметка
Коментари Харесай

Путин с рекордно дълга новогодишна реч

Новогодишното одобрение на съветския президент Владимир Путин, който направи равносметка на " пандемичната " 2020 година, стана най-дългото от всички сходни поздравения на съветските президенти през този век. То бе записано в Кремъл и продължи шест минути, съобщи ТАСС.

Първи съумяха да видят обръщението на Путин жителите на полуостров Камчатка в Далечния изток, където Новата година настъпи най-рано на съветска територия. Президентът означи, че никой в навечерието на предходната Нова година не е предполагал какъв брой сложна ще се окаже тя и " през какви тествания ще се наложи да преминем всички ние ".

" Сега ни се коства, че отиващата си година събра в себе си товара на няколко години. Тя бе сложна за всеки от нас, с паники и огромни материални сложности, с прекарвания, а за някои хора и с тежки загуби на близки, обичани хора ", уточни той.

" За страдание, още не сме съумели изцяло да спрем епидемията. Борбата с нея не стопира нито за минута ", сподели Путин и се обърна с благодарствени думи към лекарите и медицинските сестри, към екипите на Бърза помощ, " които не престават мъжествено да се трудят, а мнозина от тях и в празничната нощ са на дежурство ".

ТАСС отбелязва, че най-ярките и трагични, триумфални и трагични събития на всяка отиваща си година постоянно са намирали отражение в новогодишните обръщения на президента.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР