Новогодишната нощ е един от най-силните моменти в годината в

...
Новогодишната нощ е един от най-силните моменти в годината в
Коментари Харесай

Направете това и новогодишните ви желания ще се сбъднат

Новогодишната нощ е един от най-силните моменти в годината в енергийно отношение. Много хора имат вяра, че желанията, отправени в празничната нощ, се сбъдват. Но с цел да сте сигурни в това, би трябвало да спазвате избрани правила.

1. Не използвайте частицата " не " при формулиране на желанията ви

Когато формулирате желанията си, не би трябвало да употребявате частицата „ не “. Необходимо е те да се формулират с утвърдително изречение. Например, вместо „ Не желая да карам остаряла кола “ е по-добре да кажете „ Искам да стана притежател на нов автомобил “.

2. Не формулирайте желанията си, когато сте в неприятно въодушевление

Не е налага се да си пожелавате каквото и да било, когато сте в неприятно въодушевление. Негативните мисли могат да скапват цялата магия. И в тази ситуация е малко евентуално желанието ви да се сбъдне.

3. Не пожелавайте зло на различен човек

В никакъв случай не би трябвало да пожелавате зло на различен човек. Дори и в случай че той ви е обидил. Помнете правилото на бумеранга, съгласно което всичко неприятно ще се върне в по-голям размер към вас.

4. Напишете или нарисувайте желанието си

В случай, че не можете да формулирате желанието си с думи, използвайте лист хартия. Напишете върху него за каквото мечтаете. Можете също по този начин да нарисувате това, за което копнеете.

5. Не си пожелавайте непосредствено да получите огромна сума пари

Не молете непосредствено Вселената за това. Важно е да поясните защо тъкмо желаете да похарчите тези пари. Например „ Искам да си купя къща и да пътувам по света “.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  8-годишно българче основава първата жива възпитателна игра в помощ на родители (ВИДЕО) 8-годишно българче основава първата жива възпитателна игра в помощ на родители (ВИДЕО)
„ После “, „ миг “, „ по-късно “, „ веднага “, „ след пет минутки “. Или още...
10-те нездравословни продукта на коледната софра, от които е по-добре да се откажете ЦСКА повали Лудогорец и завърза борбата за купата в Първа лига Състезатели от Елин Пелин завоюваха общо 26 медала от Коледния шампионат по Таекуон-До Община Стара Загора е подкрепила фамилии на над 560 новородени НАЙ-ЧЕТЕНИ  Ограничения по Ограничения по " Магнитски "? Пеевски продаде парцели за близо 5 млн. лв.
Делян Пеевски още веднъж е в Народното събрание. Той влезе безмълвно и до през днешния ден е спокоен освен в залата, а и в коридорите. За сметка на това обаче компанията му...
Бойко Рашков с ядовит коментар за случая с колата на Владислав Горанов Кой има имен ден през днешния ден, 21 декември Става ли Влади " Пълен съпорт " Горанов Влади " Бушон " Горанов? Новините: Най-важното за деня, 20 декември Набиращи известност  Бойко Рашков: Обвиняемият за източените пари от Автомагистрала Бойко Рашков: Обвиняемият за източените пари от Автомагистрала " Хемус " ми показа имена, които не ме изненадаха
Вътрешният министър Бойко Рашков се е срещнал с Борислав Колев, обвиненият за източването на 53 млн. лева, планувани по контракт за работа по Автомагистрала...
Времето на следващия ден - 22 декември Зара, която направи село Равно поле един шедьовър (СНИМКИ) Мобилните оператори подвигат таксите Агенция Франс Прес: Ердоган докара в Одрин тълпи от български купувачи, само че турците изнемогват  www.expert.bg  ОББ и Софийски университет подписаха контракт за партньорство и дадоха старт на „ КВС България – ESG Академия “ ОББ и Софийски университет подписаха...  1000 служащи търси нов огромен цех край Пловдив 1000 служащи търси нов огромен...  Министър Денков удостовери повдигането на учителските заплати Министър Денков удостовери повдигането...  Украйна измисли проект за блокирането на Украйна измисли проект за блокирането...  www.iwoman.bg  Секс без оргазъм при дамата е проблем и на двамата Секс без оргазъм при дамата е проблем...  Как да аранжираме зашеметяваща празнична маса Как да аранжираме зашеметяваща...  Как да разберете, че това е най-хубавата връзка в живота ви Как да разберете, че това е най-хубавата...  Уволниха Крис Нот поради обвинявания в полово принуждение Уволниха Крис Нот поради обвинявания...  https://www.sportlive.bg  Мбапе поема към Реал Мадрид, само че Бензема отива в ПСЖ Мбапе поема към Реал Мадрид, само че...  Бивш клубен началник: Това, което прави Клоп, е тормоз, да се успокои малко! Бивш клубен началник: Това, което прави...  ПСЖ отхвърлил 85 милиона евро от Челси за една от звездите си ПСЖ отхвърлил 85 милиона евро...  Време е за срещи: Вижте по кое време министърът на спорта ще приказва с ЦСКА и Левски Време е за срещи: Вижте по кое време министърът... ДОБРОТО СЕГА Виж още Награди за учениците от с. Рояк, избавили...
Министърът на образованието и науката акад. Николай Денков посрещна в...

Заедно можем
Нови Най-четени Набиращи известност Борисов: Мораториумът единствено отсрочил казуса... Направете това и новогодишните ви стремежи... Тялото ни " приказва " “: Как да се научим да го... АБВ с концепция по какъв начин токът да нарастне единствено с 1%, а... Кои са зодиите, които готвят най-вкусно?... Ограничения по " Магнитски "? Пеевски продаде... Бойко Рашков с ядовит коментар за случая... Кой има имен ден през днешния ден, 21 декември... Става ли Влади " Пълен съпорт " Горанов Влади... Новините: Най-важното за деня, 20 декември... ТЕЦ-ът на Доган завоюва десетки милиони на... Бойко Рашков: Обвиняемият за източените... Времето на следващия ден - 22 декември... Зара, която направи село Равно поле един шедьовър... Мобилните оператори подвигат таксите... Агенция Франс Прес: Ердоган докара в Одрин тълпи от български... Германска електрическа компания разгласи банкрут...


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР