Ново затопляне се очаква до края на текущата седмица в

...
Ново затопляне се очаква до края на текущата седмица в
Коментари Харесай

Започва нов скос на темпеатурите в Пловдив, очакват се до 28 градуса днес

Ново стопляне се чака до края на настоящата седмица в цялата страна. Днес температурите в Пловдив ще бъдат сред 10 и 14 градуса в утринните часове, до 27-28 градуса след обяд. Подобни ще бъдат стойностите и през уикенда, а новата седмица се чака да стартира с дъждовно време и намаляване на температурите.
Прочетете още
Над страната ще бъде най-вече слънчево, само че от северозапад на югоизток облачността краткотрайно ще се усили. Ще остане без превалявания. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°, в София - към 25°. Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна, по-високо от междинното за месеца.

В планините също ще бъде най-вече слънчево. От северозапад облачността, най-вече висока, краткотрайно ще се усили. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 14°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще бъде без превалявания. Ще духа слаб вятър, преди обяд от запад, а след обяд от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 23°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР