Ново проучване разкри кои са най-опасните секс пози за мъжете. Оказва

...
Ново проучване разкри кои са най-опасните секс пози за мъжете.
Оказва
Коментари Харесай

Ето 3-те най-опасни секс пози, които водят до травми на пениса

Ново изследване разкри кои са най-опасните секс пози за мъжете.
Оказва се, че има много фактори, които заплашват здравето на мъжкия пол в леглото.
За да открият кои са най-рисковите фактори, експертите са подложили на проучване 90 мъже на междинна възраст 39 години. Всички те са получили фрактура на половия орган по време на сексуален акт, въпреки това на пръв взор да звучи много необичайно. Оказва се, че 41% от тях са потърпевши при кучешка поза. Така тя застава отпред в класацията на рисковите пози.
Втора в класацията за рискови пози е мисионерската. Тя е виновна за цели 25% от контузиите на мъжкия сексуален орган.
Бронзовият орден е за ездачката.
За да не стават неточности, специалистите разясняват, че термини като строшен пенис и фрактура на пениса са по-скоро подвеждащи. В половия орган на мъжете няма кост и той на процедура няма по какъв начин да се счупи в действителност.
Когато става въпрос за сходни фрактури, се има поради неприятно и мощно мъчително прегъване на органа. То може да се случи единствено и само при ерекция. При него се получава разкъсването на характерни тъкани, което несъмнено не е прелестно за мъжа.
В първия миг на така наречен строшаване се чува изпукване, което постоянно е съпроводено с прорязваща, остра и доста мощна болежка. В идващите минути органът стартира скоростно да се подува.
За благополучие, не всяка контузия на мъжкото достолепие постанова хирургическа интервенция. В множеството случаи се изисква налагане с лед и отмора. Пострадалият обаче наложително би трябвало да се съветва. Ако контузията не се лекува вярно, съществува риск от увреждане в дълготраен аспект, което ще лиши мъжа както от рисковите, по този начин и от всички вероятни пози за дълго време.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР