Ново проучване на компанията Consumer Reasech Partners (CIRP) показва, че

...
Ново проучване на компанията Consumer Reasech Partners (CIRP) показва, че
Коментари Харесай

Потребителите на Android са по-лоялни от собствениците на iPhone

Ново изследване на компанията Consumer Reasech Partners (CIRP) демонстрира, че лоялността на Android потребителите е по-висока, в сравнение с при потребителите на iOS. В цифрово изражение, това дава отговор надлежно на 91% и 86%.

За основа е бил взет периода на интензивността на двете платформи. Това е процентът от клиентите, които остават на всяка операционна система при активиране на нов смарт телефон в продължение на 12 месеца. Срокът завършва през декември 2017 година.



При това, съгласно колегата на CIRP и един от създателите й Майк Левин, диапазонът е 85% -88% за iOS и 89% -91% за Android. Казано по-просто, системите са разделили пазара съвсем по равно (въпреки, че цифрите за броя на продадените устройства демонстрират друга картина).

Според Левин, Apple и Гугъл би трябвало да схванат по какъв начин най-добре да продават продуктите и услугите на тези лоялни клиенти.

Според CIRP, триумфът на Android се дължи на необятния набор от смарт телефони, който Ви разрешава да изберете устройство, съответстващо на потребностите Ви. Въпреки това се приказва за по-високо равнище на преданост от клиентите на Apple, защото от Купертино продават по-малко разновидности на смарт телефони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР