Ново проучване на Axios-Ipsos, установи, че един от всеки 10

...
Ново проучване на Axios-Ipsos, установи, че един от всеки 10
Коментари Харесай

86% в САЩ се страхуват от скок на заразата след протестите

Ново изследване на „ Axios-Ipsos ”, откри, че един от всеки 10 американци, е декларирал, че член на фамилията му или непосредствен другар е участвал на митинг в границите на последната седмица, в миг, когато страната се бори с пандемията от COVID-19, съобщи Военновъздушни сили.
Американците във възрастовия диапазон от 18 - 29 години, т.е. тези, които се идентифицираха като протестиращи в градските региони, бяха групите, по-склонни да настояват, че познават персонално други участници в демонстрациите.
По-голямата част от интервюираните - 86% - виждат демонстрациите като сдържан или огромен риск за здравето на нацията. Половината от интервюираните обявиха, че са извънредно или доста загрижени за разпространяването на вируса след тези митинги.
Като цяло анкетата откри, че американците считат, че събиранията с другари, яденето в заведения за хранене и извършването на покупки са по-малко рискови от преди, макар че повече от 50% към момента настояват, че това държание е обвързвано с огромен или сдържан риск от заразяване с ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР