Ново проучване, което показва, че моделите за машинно обучение са

...
Ново проучване, което показва, че моделите за машинно обучение са
Коментари Харесай

Проучване на „крехките“ предсказващи модели на AI предоставя „предупредителна история“ относно употребата в медицината

Ново изследване, което демонстрира, че моделите за машинно образование са характерни за проучването и сложни за обобщаване, дава „ предупредителна история “ за потреблението на AI в медицината, споделят специалисти.

Има вяра, че изкуственият разсъдък (AI) има капацитета да усъвършенства здравното лекуване посредством прогнозиране на резултатите от пациентите, само че ново изследване предизвестява, че моделите, задвижвани от AI, може да са лимитирани.

Изследователи в университета в Кьолн в Германия и университета Йейл в Съединени американски щати проучиха модел на машинно образование, с цел да видят какъв брой добре предсказва реакциите на пациентите с шизофрения към антипсихотични медикаменти.

Този вид прогноза може да бъде доста потребна в медицината, и по-специално в психиатрията, защото пациентите реагират друго на лекуването.

„ Някои хора реагират доста добре на медикаменти, а други не, и това от време на време затруднява облекчаването на хората от техните признаци допустимо най-бързо, ” Джоу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР