Ново откритие, публикувано в научното списание Royal Society Open Science

...
Ново откритие, публикувано в научното списание Royal Society Open Science
Коментари Харесай

Пицата обединява хората повече от всичко друго, независимо от различията им

Ново изобретение, оповестено в научното списание „ Royal Society Open Science ” гласи, че има едно нещо, което може да сближи хората повече от всичко друго - това е пицата, осведоми IFLScience. Лесна за изразходване и с цяла палитра от усети, пицата е от тези храни, които в действителност сплотяват хората.

Според откривателите, най-успешното време за доближаване е 2 ч. сутринта. Имайте поради, че не е наложително да става очи в очи. Дори в случай че споделите в обществените мрежи, че похапвате пица, множеството будни по това време на денонощието ще откликнат незабавно с усмивка и шеговит коментар.

Пицата „ застава против ” религиозни и културни разлики, враждата сред футболните ентусиасти, разликите сред половете и общо взето се опълчва на всичко като оказва помощ за близостта сред хората. И тук поговорката, че любовта минава през стомаха, може да бъде перифразирана като: Най-сигурният път към международния мир минава през стомаха.

Според по-ранно проучване пък, в случай че един път седмично ядете пица, вие няма да напълнеете, ще се чувствате и изглеждате прелестно и ще сте доста по-мотивирани и щастливи. Неделя е най-подходящият ден за това, тъй като тогава тялото ни се приготвя за новата работна седмица, споделят учените.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР