Ново национално социологическо проучване показва, че Бърни Сандърс и Джо

...
Ново национално социологическо проучване показва, че Бърни Сандърс и Джо
Коментари Харесай

Бърни Сандърс води с 1% на Джо Байдън преди изборите в Айова

Ново национално социологическо изследване демонстрира, че Бърни Сандърс и Джо Байдън са с изравнени позиции три дни преди първите вътрешни избори в Демократическата партия за претендент за президент на Съединени американски щати.

В понеделник Айова слага начало на първите предварителни избори , по този начин наречените " праймъриз ", на които се организират партийни събрания на деятели (caucuses).
 Кампания против социалиста Бърни Сандърс преди първите избори на демократите в Айова
Кампания против социалиста Бърни Сандърс преди първите избори на демократите в Айова

Харесвам Бърни, мисля, че има страхотни хрумвания, само че Мичиган, Пенсилвания и Айова

Сондажът на NBC News/Wall Street Journal разкрива, че Сандърс е подсилен от 27% от демократите , до момента в който Байдън е зад него единствено на 1% разлика (26 на сто). За първи път в изследванията на NBC News/Wall Street Journal Сандърс води нa национално равнище.

Елизабет Уорън е трета с 15% , а останалите претенденти получават под 10 на 100.

Но националните социологически изследвания не оказват помощ доста за прогнозиране на спечелилия на първите гласувания . Други изследвания демонстрират, че Бърни Сандърс има преднина преди гласуването в Айова.
 Сандърс поведе в Айова
Сандърс поведе в Айова

Ключов избор за Демократическата партия

Сандърс също е любимец и на второто щатско гласоподаване , Ню Хемпшир, което значи, че другите претенденти, най-вече Байдън, ще би трябвало да намерят метод да спрат стремежа на Сандърс, в случай че желаят да получат номинацията на Демократическата партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР