Ново изследване си поставя за цел да открие най-добрата секс

...
Ново изследване си поставя за цел да открие най-добрата секс
Коментари Харесай

Това е позата, в която жените е най-вероятно да стигнат до оргазъм според науката

Ново проучване си слага за цел да открие най-хубавата секс поза, в която хетеросексуалните дами могат да доближат до оргазъм. То, несъмнено, не е лишено от дефекти, само че и минали проучвания доближават до сходни изводи. А точно – това е добрата-стара мисионерска поза (стига под задните елементи на дамата да е сложена възглавница, която да повдигне леко таза ѝ).

Авторите на новото проучване, оповестено в изданието Sexologies , са двама откриватели от частна гинекологична клиника в Ню Йорк. Те дефинират „ най-успешната “ поза за постигане на оргазъм, като се концентрират върху кръвоносния поток в клитора както преди, по този начин и след половия акт в пет разнообразни пози.

Секс позите са лице в лице/жената от горната страна, седнали/лице в лице, лице в лице/мъжът от горната страна (с и без възглавница) и коленичене/проникване откъм гърба.

Изследователите откриват, че кръвоносния поток в клитора се усилва във всяка една поза (с изключение на последната – т.е. кучешката). Освен това излиза наяве, че лице в лице/мъжът от горната страна (т.е. мисионерската) с възглавница под таза на дамата, раздвижва най-успешно кръвта в клитора.

Виж още: Тези 3 дейности са основни, в случай че желаете една жена да стигне до оргазъм

„ Колениченето с навлизане откъм гърба създава минимален пряк клиторен контакт. В резултат на това нарастването на кръвоносния поток спрямо позите лице в лице е минимално “, пишат създателите.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР