Ново изследване показва, че и мъжете имат месечен цикъл. През

...
Ново изследване показва, че и мъжете имат месечен цикъл. През
Коментари Харесай

Пълен шаш: Всеки четвърти мъж има… месечен цикъл

Ново проучване демонстрира, че и мъжете имат месечен цикъл. През този интервал представителите на мощния пол страдат от неутолим вкус и прояви на гняв и с изключение на всичко това… харчат доста.

 Проучването е било поръчано от уеб страницата Ваучърклауд и е обхванало 2412 души, половината от които били мъже. 60 % от запитаните дами били уверени, че техните сътрудници също имали “онези ужасни дни ” през месеца, прецизира Българска телеграфна агенция. 43 на 100 от интервюираните дами доверили, че оказвали специфична поддръжка на своите половинки от мъжки пол да преодолеят своя интервал на “мъжки цикъл ”.

В сходни положения английските мъже се чувствали “подути ” и нежните им половинки трябвало да пристъпват край тях “като върху яйца ”.

Британците, които били уверени, че имат свои месечни цикли, харчели в дните си на неразположение спомагателни 81 английски лири за деликатеси.

Доктор Джед Даймънд, създател на книгата “Раздразнителният мъж ”, е уверен, че и представителите на мощния пол имат своя месечен цикъл.

“Хората неправилно си мислят, че дамите са водени от хормоните, до момента в който мъжете са подтиквани от логиката и разсъдъка. Но мъжете също са под въздействие на свои хормонални цикли, сходни на женският месечен цикъл и те се отразяват на тяхната сила, нервност и предпочитание за секс ”.

Много учени поддържат мнението, че мъжките хормони също се въздействат от цикъла на Луната. През 50-те години на предишния век датският академик Алън Ерслев събра проби от мъжка урина и откри, че хормоналните равнища на мъжете се повишават съгласно лунния цикъл. През този интервал се следят и съмнения в растежа на косите, ноктите и брадите им.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР