Ново автокино ще забавлява софиянци на паркинга на бул. „Цариградско

...
Ново автокино ще забавлява софиянци на паркинга на бул. „Цариградско
Коментари Харесай

Отново филми на голям екран: Откриват автокино и автоконцерт в София

Ново автокино ще забавлява софиянци на паркинга на бул. „ Цариградско шосе “ № 92, до " Метро ", от 29 май, оповестиха уредниците.

Специален посетител ще бъде артистът Ники Илиев, а неговият филм „ Завръщане “ ще постави началото на летните кино страсти.
Откриха автокино в Перник То ще остане в града до 25 май
Програмата на 29 май ще стартира с жива музика в осъществяване на Мариям Мовсесян, Ася Андонова, Светослав Славков и Стенли Петров от „ Магнито бенд “. DJ Efo, който бе част от тима на „ Tall, fat and small “ през 1994 година, ще изпее Холидей рап, а двукратния първенец на България в състезанието на името Dj Bobby I - DJ Nuri, ще бъде част от гостите.

Кулминацията на вечерта ще бъде автопрожекцията на „ Завръщане “, а Ники Илиев персонално ще опише забавни случки от снимачната площадка, с цел да придвижи в сюжета всички посетители.
COVID-19 засегна и международната развлекателна промишленост Отменени са редица кино министър председатели, кино фестивали, концерти и турнета
Организатори на събитието са изобретателните и млади Мая Иванова и Станислав Стоянов.

„ Искахме да създадем нещо хубаво за хората, тъй че да се разнообразят от стоенето у дома по време на епидемията, само че в това време да се усещат предпазени. В Америка този вид кина от дълго време са нашумели, само че в България към момента не. “, изясни Мая Иванова, представител на Diamond Еvent.

Организацията е направена по този начин, че да няма директен контакт сред гостите. Храни и питиета ще могат да се взимат от специфична количка, която ще бъде придвижвана от личен състав, изцяло спазващ здравните условия.

Pandemic car cinema ще поддържа българското кино, като акцентира на родни филми.

„ За нас е значимо да се знае, че с изключение на пандемичната конюнктура другото, което ни подтикна към тази концепция, беше голямото ни предпочитание да създадем нещо ексцентрично, с цел да подкрепим и киното в България. Имаме страхотни прожекции и артисти, отразяващи родната реалност и история. “, разясни Станислав Стоянов, представител на „ Перфект Оператионис “ ЕООД.
Проучване в Съединени американски щати: 70% от феновете избират да гледат нови филми у дома Проучването демонстрира, че страховете за здравето и сигурността на обществени места извънредно накланят везните в интерес на оставане у дома оттатък океана
Различното освен това кино ще бъдат и концертите онлайн преди избрани прожекции. Известни реализатори ще се грижат за положителното въодушевление. Съботата е непокътната за Stand Up Car Comedy. Там гостите ще могат да се забавляват от колите си на хумора на известния стендъп комик Иван Кирков.

Билети за всички събития може да откриете в мрежата на EVENTIM.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 2 443 10 130 880 Света 5 601 871 17 604 348 145 2 381 369 Заразени* Нови Починали България 2 443 10 130 Света 5 601 871 17 604 348 145
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР