Новият здравен министър проф. Христо Хинков обяви пред NOVA, че

...
Новият здравен министър проф. Христо Хинков обяви пред NOVA, че
Коментари Харесай

Серия от проверки в болница Лозенец заради секретния апартамент фантом

Новият здравен министър проф. Христо Хинков разгласи пред NOVA, че откакто се върне от командировка в Люксембург ще се заеме с проблема, защото досега не е наясно с събитията към жилището призрак.

NOVA потърси и служебния министър на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев. Той посочи, че до момента в който е бил на поста, инспекцията на Вътрешния одит в Здравното министерство не е имала резултат.

От Софийската градска прокуратура оповестиха, че с разпореждане от 08.06.2023 година наблюдаващият прокурор в СГП е изпратил преписката по подготвеност на Софийска районна прокуратура с оглед данни за закононарушение по член 201 Наказателен кодекс (длъжностно присвояване).

В следствието на Михаела Карабельова ви показахме 500 кв. метра, в това число баня със сауна и джакузи. Според актуалното управление – първокласното пространство е без изяснени документи, генезис и финансиране. До там води асансьор със специфичен чип. Наложило се да викат ключар, с цел да съумеят да влязат.

Според някогашния дълготраен шеф проф. Любомир Спасов става дума за кабинет и помощни пространства, които са с изрядна документи и за ремонта не е даден нито лев от парите на болничното заведение. Спасов обвърза информацията за жилището с обстоятелството, че сега взе участие в състезанието за ректор на Медицинския университет, който е принципал на болничното заведение. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР