Новият здравен министър Асена Сербезова отговори на два въпроса в

...
Новият здравен министър Асена Сербезова отговори на два въпроса в
Коментари Харесай

Сербезова пред НС: Всички действия по сливане на Лозенец с Педиатрията ще са публични

Новият здравен министър Асена Сербезова отговори на два въпроса в първия си парламентарен надзор. Тя увери, че всички дейности по възможното обединение на болница „ Лозенец " със столичната педиатрия ще бъдат обществени.

Министър Сербезова ще вземе решение откакто получи още информация, към този момент е провела срещи с всички заинтригувани страни.

" Разказаха ми заинтригуваните страни каква е предисторията. От няколко години е в действителност това предпочитание, може би повече от 10 години, за градеж на детска болница и това е най-нормално. В някакъв миг са поискани, несъмнено, и гледните точки на детската онкохематология, на " Пирогов " и звеното за незабавна помощ, детска, в " Пирогов ", защото концепцията в началото е била всички тези звена да се влеят. Предстои да прецизираме обстоятелствата. Оказа се, че всеки един от тези три заинтригувани страни има своята визия за това по какъв начин да бъде решен този проблем и в нито една от трите визии не се включва обединение ", сподели министър Сербезова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР