Новият заместник-председател на торите се опита да обвини досадните“ колеги

...
Новият заместник-председател на торите се опита да обвини досадните“ колеги
Коментари Харесай

Заместник-председателят на торите Джонатан Гълис се изказва срещу лейбъристите за „блокирането“ на законопроекта за Руанда, който не е гласувал

Новият заместник-председател на торите се опита да упрекна „ досадните “ сътрудници от лейбъристите, блокиращи законопроекта за Руанда – единствено с цел да му бъде напомнено той също не гласоподава за него.

Неудобната среща на Джонатан Гълис пристигна в едно от първите му медийни изявленията, откогато беше назначен да извършва ролята на някогашния тори, трансформирал се в член на Народното събрание по промените, Лий Андерсън.

Г-н Гълис стартира яростна офанзива против лейбъристите, защото броят на търсещите леговище, пресичащи Ламанша, доближи рекордно високо равнище - макар обещанията на премиера да спре лодките. Новият заместник-председател на торите сподели, че „ досадните връстници в Камарата на лордовете “ и лейбъристките депутати „ не престават да блокират всички наши опити “ да задвижим политиката за Руанда.

Но това бързо беше посочено от Софи Ридж от Sky News, той не съумя да гласоподава за законодателството и се въздържа при второто четене на законопроекта през декември. „ Вие се въздържахте при гласуването...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР