Новият вратар на ЦСКА 1948 Генадий Ганев даде първото си

...
Новият вратар на ЦСКА 1948 Генадий Ганев даде първото си
Коментари Харесай

Генадий Ганев: ЦСКА 1948 може постигне целите си, в клуба се работи професионално

Новият вратар на ЦСКА 1948 Генадий Ганев даде първото си изявление като състезател на „ алените “. Пред клубния уебсайт на столичния клуб, украинският пазач съобщи, че тимът може да реализира задачите, които си е сложил, стига футболистите да си повярват.

„ Отборът е доста добър. Надявам се да реализираме задачите, които треньорът и управлението ни сложиха. Моите усещания са доста положителни. Навсякъде има професионализъм - от домакина до администрацията “, стартира той.

През предишния сезон Ганев, който бе под рамката на вратата на Берое, съумя да резервира мрежата си суха в девет мача. Стражът е на мнение, че това не е задоволително и изрази подготвеност да усъвършенства достижението си с екипа на ЦСКА 1948.

„ Разбира се, хората горе гледат, когато един футболист показва качества и добра игра. Трябва да усъвършенствам равнището си, тъй като девет мача с чиста мрежа за цялостен сезон не е задоволително “, сподели футболистът.

Той разяснява и съперника си на вратата Даниел Наумов.

„ Успяхме да си поговорим. Имаме още време да приказваме. Винаги приказваме за Украйна, доста хора тук в България претърпяват това, което се случва. Аз съм от 2 години в България, тъй че имаме време да си приказваме още “.

„ Аз мога единствено да поддържа хората и се апелирам за мир в Украйна “, сподели той за войната в родината си Украйна.

Според вратаря триумфите на отбора ще дойдат стига да се мисли позитивно и да се има вяра в крайния триумф.

„ С тима могат да се реализиран високи цели, най-високите даже. Трябва да имаме вяра в триумфа. Важно е да мислиш позитивно, да не се страхуваш. Аз считам, че това е едно от най-важните неща “, приключи Генадий Ганев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР