Новият волейболен клуб Бъдин-Волей започва спортни занимания във Видин, съобщи

...
Новият волейболен клуб Бъдин-Волей започва спортни занимания във Видин, съобщи
Коментари Харесай

Нов волейболен клуб стартира спортни занимания във Видин

Новият волейболен клуб Бъдин-Волей стартира спортни занимания във Видин, заяви за Българска телеграфна агенция създателят и треньорът Кристина Георгиева. Заниманията стартират на 2-ри октомври в спортната зала на Природо-математическа гимназия " Екзарх Антим I " за девойки на възраст сред 7 и 9 години, добави още тя.

От доста време желая да основа лична школа по волейбол, а моята огромна фантазия е Видин да има женски тим в този спорт, сподели Георгиева. Искам да предам дългогодишния ми опит като играч на децата и да възпитам в тях освен обич към спорта, само че и в доста други значими неща като дисциплинираност, хигиена, екипен дух и по какъв начин да поддържат връзка между тях, добави още тя.

За себе си споделя, че става играч на ВК Академик още когато е на 15 години. От 16 до 20- годишна е народен играч, а до 21-годишна възраст практикува и плажен волейбол. Завършва " Педагогика на образование по физическо образование и спорт " в Шуменски Университет " Епископ Константин Преславски " и магистратура по " Спорт за високи достижения - треньор по волейбол " в Националната спортна академия.

Заниманията ще бъдат в понеделник, сряда и петък от 17:00 до 18:30 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР