Новият виртуален асистент се очаква с умните часовници PixelВиртуалeн помощник

...
Новият виртуален асистент се очаква с умните часовници PixelВиртуалeн помощник
Коментари Харесай

Google Coach влиза в ролята на треньор и диетолог

Новият виртуален помощник се чака с умните часовници Pixel

Виртуалeн асистент Гугъл Coach ще употребява знанията си за съответния консуматор, с цел да дава препоръки за подготвителни стратегии и извършения, да следи храненето, да предлага продукти…

Гугъл приготвя нов виртуален асистент , който има капацитет да размени треньор а, доктор я и диетолога. Разбира се, всичко това е доста условно , само че безспорно Гугъл Coach е перспективен план.

Гласовите помощници към този момент навлязоха в всекидневието на хората и наподобява ще останат задълго, играейки все по-важна роля. Те последователно стават по-умни, научават нови езици, а в този момент се следи наклонност за основаване на по-тясно фокусирани решения.

Например, Гугъл Duplex е основан въз основата на универсалния Assistant, с цел да се обажда на разнообразни компании и да прави поръчки. Интернет компанията работи и по различен клонинг на известния си гласов помощник – това е Гугъл Coach, предопределен за потребление с устройства, свързани със здравето и спорта.

Според неофициални изявления, Гугъл Coach ще работи като виртуален треньор, диетолог и доктор. Разбира се, с уточнението, че това въпреки всичко е единствено изкуствен интелект. Асистентът ще употребява знанията си за съответния консуматор, с цел да дава препоръки за подготвителни стратегии и извършения, да следи храненето, да предлага артикули и така нататък, написа профилираният уебсайт Android Police.
още по тематиката
Гугъл Coach ще може изцяло самичък да приготви подготвителна стратегия, диета или да предложи места, където да поръчате избрани ястия, подобаващи за вашата диета.

Първоначално, новият помощник ще бъде интегриран в операционната система Wear OS за носими устройства, което е разумно, защото AI изисква данни за физическата интензивност на индивида, за съня и пулса.

Засега не я ясно по кое време тъкмо Гугъл Coach ще влезе в приложимост. Предполага се, че разработчикът ще показа новия си AI програмен продукт наесен, дружно с умните Pixel часовници.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР