Новият външен министър Дейвид Камерън направи първото си работно посещение

...
Новият външен министър Дейвид Камерън направи първото си работно посещение
Коментари Харесай

Камерън прави първото си официално посещение в Украйна

Новият външен министър Дейвид Камерън направи първото си работно посещаване в Украйна, срещайки се с президента Володимир Зеленски в Киев.

Г-н Камерън повтори уговорката на Обединеното кралство към Украйна през войната.

Той даде обещание да продължи " моралната поддръжка " на Англия, дипломатическата, икономическата, само че на първо място военната поддръжка ".

Г-н Зеленски благодари на господин Камерън за продължаващата поддръжка от Обединеното кралство.

Украинският президент поздрави господин Камерън за новото му предопределение и му благодари за първото му работно посещаване в Киев на новата му служба.

„ Това е доста значимо, изключително в този момент, когато светът обръща внимание освен на обстановката на бойното поле в Украйна “, сподели господин Зеленски, намеквайки за Близкия изток.

" Ние сме признателни за непоколебимата поддръжка на Украйна от Обединеното кралство. Благодарни сме за топлото посрещане на украинските жители в Обединеното кралство. И ние се радваме, че дойдохте в Украйна “, сподели той.

Г-н Камерън сподели: „ Имах някои различия с Борис Джонсън, знаехме един различен в продължение на 40 години, само че поддръжката му за вас беше най-хубавото нещо, което той и неговото държавно управление направиха. "

Тази изключителна вест се актуализира и ще има повече детайлности ще бъдат оповестени скоро. Моля, опреснете страницата за най-пълната версия.

Можете да получавате изключителни вести на смарт телефон или таблет посредством приложението BBC News. Можете също да следвате @BBCBreaking в Twitter, с цел да получавате най-новите сигнали.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР