Новият ултра премиум смартфон на Apple също не бе подминат

...
Новият ултра премиум смартфон на Apple също не бе подминат
Коментари Харесай

Apple призна за проблем с дисплея на iPhone X

Новият ултра премиум смарт телефон на Apple също не бе подминат от проблем с екрана. Компанията призна за случаи на загуба на чуствителност на екрана при внезапно излагане на смарт телефона на студено. Зимата към този момент чука на вратата, само че дали iPhone X ще е подготвен за нея?

На 9 ноември консуматор в Reddit разказа наблюдението си по какъв начин екранът неговият новичък iPhone X губи чуствителност “буквално две секунди” откакто бъде изнесен на студено. Съобщението му бе последвано от стотици мнения за демонстрация на подобен проблем.

Прочетете още: Гугъл: Няма проблем с екраните на Pixel 2 XL, само че внасяме модификации

В формалния отговор на компанията се споделя “Известни са ни случаи, при които дисплеят на iPhone X краткотрайно престава да реагира след ненадейно излагане на мраз. След няколко скунди дисплеят още веднъж стартира да реагира обикновено. Ще адресираме казуса в идващ софтуерен ъпдейт.”

Т.е. положителната вест е, че казусът очевидно не е обвързван със самия екран.

Някои консуматори на Reddit си припомниха за сходни случаи с екраните на iPhone 5s и iPhone 7 по време на каране на ски.

Редно е да се означи, че съгласно формалната страница за поддръжка на Apple iOS устройствата са планувани за приложимост в диапазона от 0 до 35 градуса, при мокрота от 5 до 95% и на надморска височина до 3000 метра.

От The Verge обаче означават, че компанията рядко признава толкоз бързо за налични проблеми, без да е налице опция за тяхното разрешаване. Това навежда на мисълта, че резултатът към този момент може би е бил прочут за основателите на iPhone X.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР