Новият уебсайт за бъдещи и настоящи родители „Ох, на мама!“

...
Новият уебсайт за бъдещи и настоящи родители „Ох, на мама!“
Коментари Харесай

Новата онлайн платформа, с която родителите могат да бъдат по-спокойни за децата си

Новият уеб страница за бъдещи и сегашни родители „ Ох, на мама! “ е създаден от една от най-големите цифрови медийни и софтуерни компании у нас – Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп.

Повече за плана разкават в предаването „ Събуди се “ основният редактор на „ Ох, на мама! “ Вяра Иванова и педиатърът доктор Павлина Андреева.

„ Платформата е създадена от страховит екип от експерти от Нетинфо и доста добре селекциониран екип от медицински експерти. Важно е да подчертая две неща, които ни отличават от останалите сходни платформи. Първото е самата концепция, с която започнахме, а тя е мисълта за крайния консуматор. Как търси информация? Как я използва? Как да бъдем потребни? Как да спечелим доверието му? Което е най-важното в големия информативен поток. И тук идва второто доста значимо нещо, с което стартирахме и продължаваме, а това е работата с огромен екип от експерти, със страхотни многоуважавани педиатри, каквато е и доктор Андреева, акушер-гинеколози, детски психолози. Всичко това ни дава самочувствието, че ще бъдем потребни на потребителите “, споделя основният редактор на новата платформа.



„ Най-практическото и потребно нещо в уеб страницата е фактът, че всеки консуматор може да сътвори собствен персонален профил, където да упомене на кой стадий от живота си се намира сега. Дали чака дете, дали желае да има дете, дали към този момент има дете, или чака второ. Чрез тези данни, които получаваме от всеки един консуматор, ще може да изпращаме към него персонализирани публикации съгласно неговите потребности. Регистрацията е доста лесна. Платформата е дейна от средата на месец май “, добавя тя.

„ Когато в едно семейство се роди дете, въпросите са хиляди. Затова ние ще се постараем да отговорим правдиво и научно на всеки един от тях. Още повече, че не е елементарно да си майка в актуалния свят. Младите майки са обсипани с голям брой осведомителни потоци и се чудят на какво да имат вяра и на какво не. Трябва да признаем, че доста от информацията не е напълно правилна. Затова в този уебсайт всичко ще бъде проверявано. Дори когато се употребяват непознати източници. Преди да бъдат пуснати, ще бъдат съветвани с доктор, тъй като може да има неточности и в превода, и в тълкуването на някои медицински уеб сайтове. Аз, като практикуващ доктор, общо взето съм насочена към какво се интересуват майките и ще се постарая информацията да бъде настояща. Смятам, че най-правилният метод към всяко дете е самостоятелният. Децата са разнообразни! “, разяснява доктор Андреева.

„ Темите, които вълнуват потребителите най-вече досега, са въпроси, свързани със забременяването. Проблем, с който се сблъскват доста младежи в днешно време. Други въпроси са свързани с появяването на първите зъбки, първите думи. Ще предложим цялата гама от информация. От самата мисъл, че някой е подготвен да стане родител, през всички тези първи трепети до първите учебни безредици. Сайтът има доста любопитни приложения – именник, с който ще помогнем на родителите да измислят име на своето бебе, калкулатор за термина, калкулатор за тегло при бременността и доста други “, разяснява Вяра Иванова.

„ Когато родителите са спокойни, че постоянно могат да създадат информация за развиването на детето си, то самото се развива по-добре “ , безапелационна е доктор Андреева.

Още за „ Ох, на мама! “ вижте във видеото нагоре.

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР