Новият треньор в щаба на Григор Димитров Радек Щепанек в

...
Новият треньор в щаба на Григор Димитров Радек Щепанек в
Коментари Харесай

Новият треньор на Григор е женкар №1 в тениса

Новият треньор в щаба на Григор Димитров Радек Щепанек сега е щастливо женен за някогашната тенисистка Никол Вайдишова, като двамата станаха и родители, само че в предишното минаваше за един от най-големите плейбои и женкари в АТП тура.
 Бивш треньор на Джокович стартира работа с Григор Димитров
Чехът, който стигна до топ 10, само че по този начин и не направи решителната крачка към върха, несъмнено не е огромен красавец, само че на любовния фронт беше несломим.

Той имаше дълга връзка със международната номер 1 Мартина Хингис. Двамата се сгодиха, само че по този начин и не стигнаха до брак. След Хингис Щепанек завъртя главата на обещаващата си сънародничка Никол Вайдишова. Тя му се отдаде изцяло на 21-годишна възраст, като даже приключи кариерата си.

Те подписаха брак, само че взаимното им общуване продължи единствено 3 години, след което тенисистът хлътна до уши в някогашната шампионка от " Уимбълдън " Петра Квитова. За да са дружно двамата изоставиха половинките си - Щепанек се разведе с Вайдишова, а Квитова заряза приятеля си Адам Павлешек. Романът им продължи до 2014 година.

Щепанек последователно откри още веднъж път към сърцето на Вайдишова и през 2018 година двамата се венчаха за повторно!
View this post on Instagram
A post shared by Nicki Vaidisova (@nicolevaidisova) on

" Всяка любовна история е хубава, само че нашата ми е обичаната ", преди към година Щепанек в Инстаграм и разгласява фотография от щастливия ден.

Григор Димитров е считан за един от най-привлекателните тенисисти. Сред обществено известните му връзки са тези с Мария Шарапова и Никол Шерцингер, за която обаче се счита, че е била прекъсната, въпреки двамата да не са правили публично изказване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР