Новият треньор на ЦСКА 1948 Росен Кирилов коментира какви са

...
Новият треньор на ЦСКА 1948 Росен Кирилов коментира какви са
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Отборът има потенциал, с работата ще дойдат и купите

Новият треньор на ЦСКА 1948 Росен Кирилов разяснява какви са упованията му, откакто застана отпред на отбора.

"Искам да благодаря на управлението на ЦСКА 1948, че в мое лице видя човек, който ще помогне за развиването на тима, ще създадем всичко допустимо с всекидневната си работа капацитетът на младите играчи да бъде развъртян, както и те имат бъдеще в българския народен тим, веселя се, че ще работя с едни от най-хубавите млади играчи ", разяснява Кирилов.

"Привлече ме концепцията да се работи с надарени млади български футболисти, както и организацията, която е на извънредно равнище. Има капацитет за развиване на тима, сигурен съм, че тимът ще печели купи. В този тим са събрани почни всички най-хубави млади играчи в България, капацитетът за развиване им е извънредно огромен, ще работим непрекъснато за развиването на капацитета им, те ще имат бъдеще в националния тим ", добави той.

"Предпочитам да се концентрирам върху ежедневни цели, задачата пред мен и работата с футболистите, би трябвало да демонстрираме атрактивен футбол, който да се харесва на хората, да печелим мачовете. Сигурен съм, че в случай че работим систематечно с резултатите и успехите ще дойдат и купите ", сподели още експертът.

"Искам да има развиване в тима, упоритостта ми е да се сглоби доста добър тим, да се развият играчите, да се развие тим, той в този момент е добър тим, само че ще работим да се подобрят още нещата ".

"Ще желая неговите препоръки сигурно, да каже след мач, кое му е харесало, кое не, с цел да има напредък ", добави той във връзка дали ще се съветва с основния управител на отбора Красимир Балъков.

"Трябва да се работи повече в България, ще ми е забавно да вземат участие в този развой. Все още съм в развой на акомодация, това което видях ми хареса ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР