Новият треньор на Славия - Хосе Мария Бакеро, дебютира с

...
Новият треньор на Славия - Хосе Мария Бакеро, дебютира с
Коментари Харесай

Бакеро: Доволен съм как работим, чакаме нов футболист

Новият треньор на Славия - Хосе Мария Бакеро, дебютира с победа отпред на тима. " Белите " надделяха с 1:0 като посетител Етър. 

" Като всеки тим, който е дилетант, беше обикновено първоначално, че Етър ще играе добре и ще покаже положително равнище. Справихме се добре, влязохме в играта по-късно. Имахме няколко обстановки и беше обикновено да се разпишем ", сподели Бакеро. 

" Работихме, направихме доста промени в концепциите в играта. Опитахме нова концепция в тима. Бяхме нападателни, видях доста неща, които да подобрим. Направихме и доста неща добре. Доволен съм ", продължи той. 

" Важно е какъв брой ще са спокойни играчите. Може да си отбранителен с четирима бранители и да си нападателен с трима централни бранители. Футболът може да бъде друг. Тази идея не е отбранителна. Може би още през седмицата да подпишем с нов футболист. Доволен съм по какъв начин работим ". 

" Първо ще забележим какво направихме през днешния ден, доста съм удовлетворен от играчите. Спечелихме, само че има доста неща, които да подобрим. Всички би трябвало да работим идната седмица, с цел да се подобрим ", приключи Бакеро. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР