Новият треньор на Рома - Иван Юрич, даде първата си

...
Новият треньор на Рома - Иван Юрич, даде първата си
Коментари Харесай

Иван Юрич: Рома е най-престижното ми назначение, мога да изпълня поставената цел

Новият треньор на Рома - Иван Юрич, даде първата си конференция преди мача с Удинезе тази неделя от 19:00 часа на " Олимпико ". 49-годишният хърватски експерт размени Даниел Де Роси отпред на " вълците " по-рано през седмицата поради слабия старт на сезона за столичани, които имат единствено три точки в актива си и към момента нямат победа.

" Отборът с Даниеле сподели през последните месеци, че е на едно равнище с останалите. Видях неща, които ми харесаха по време на тренировките. Ще отнеме известно време, само че съм уверен, че тимът може да пресира високо и да с приспособи към избраните обстановки. Тези момчета могат да играят нападателно. Харесвам играчите, които имам. Позициите и интелигентността на играчите са от огромно значение. Отнема време, само че тимът ще се научи да осъществя концепциите ми ", стартира Юрич.

" Удинезе? Ще бъде доста мъчно. Те бяха един от най-хубавите тимове в Лигата до момента. Те се показаха доста добре в последните мачове ", сподели във връзка с утрешния противник треньорът.

" Рома несъмнено е най-великият клуб, който съм упражнявал, това е страхотна опция за мен. Трябва да покажа, че мога да го направя. Когато казусът е подобен, не мислите за продължителността на контракта. Гледайки играчите, които имам тук, мисля, че ще мога да си правя работата ", уверен е хърватинът.
 Дибала тъгува за към този момент някогашния си треньор в Рома
Дибала тъгува за към този момент някогашния си треньор в Рома

" Тренер, благодаря "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР