Новият треньор на Левски Николай Костов получи още една неприятна

...
Новият треньор на Левски Николай Костов получи още една неприятна
Коментари Харесай

Лошите новини за Николай Костов не свършват

Новият треньор на Левски Николай Костов получи още една неприятна вест, осведоми " Тема Спорт ".

След като стана ясно, че 59-годишния ментор няма да може скоро да разчита на нападателя Билал Бари, в този момент се оказа, че и бразилецът Роналдо остава в лазарета и не е ясно по кое време ще може да възобнови тренировки.
 Левски показа Николай Костов, треньорът направи огромни обещания
Левски показа Николай Костов, треньорът направи огромни обещания

Специалистът похвали селекцията на " Герена "

Травмата му се оказа по-сериозна от предстоящото. Крилото отпадна от състава на Елин Топузаков за баража с Арда на 11 юни. Той се контузи в глезена на последното занятие преди дербито с ЦСКА  (0:2). от последния кръг.

Очакваше се, че бразилецът ще се възвърне за баража с кърджалии, само че това не се случи. Лекарският щаб направи спомагателни проби и бе преценено, че няма по какъв начин да бъде пожертван.

На " Герена " се надяваха, че Роналдо няма да има проблеми да стартира пълноценна лятна подготовка, само че и това не се реализира и той пропусна встъпителното занятие.

22-годишният футболист може да пропусне немалка част от подготвителния развой на отбора, само че спортно-техническият щаб се надява да може да го употребява в първите публични мачове за сезона. Първият дуел на Левски е домакинство на ФК ЦСКА 1948 в efbet Лига.

Бръзилецът ще отпътува дружно с отбора за лагера в Правец, като там ще се преценя по какъв начин последователно да се включи в подготовката. Добрата вест за Николай Костов е, че няма други играчи с проблеми, с изключение на упоменатите Роналдо и Бари.

През предишния сезон бразилецът бе един от най-използваните играчи на " сините ". Той взе присъединяване в 44 дуела във всички шампионати, в които осъществя 5 попадения - три в шампионата и по едно за купата и в евротурнирите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР