Новият треньор на Ботев (Враца) - Веселин Великов, сподели мнението

...
Новият треньор на Ботев (Враца) - Веселин Великов, сподели мнението
Коментари Харесай

Великов: Няма какво да се оправдаваме при такъв резултат

Новият треньор на Ботев (Враца) - Веселин Великов, показа мнението си след отпадането от шампионата за Купата на България. Врачани изгубиха с 0:4 от ЦСКА и остават само с очакванията за избавление в efbet Лига.

" При подобен резултат няма какво да се оправдаваме. Имахме двама осъдени, двама висяха с картони, за зла орис - четирима души са доста. Ако продължаваме по този начин въпреки всичко, тимът на Ботев Враца го чакат единствено хубави дни. Нашият мач е в неделя с ФК ЦСКА 1948.

Аз съм треньор на Ботев (Враца) и желая тимът ми да побеждава, да бяхме създали всичко допустимо да затрудним ЦСКА. Остават ни шест кръга от постоянния полусезон, по-късно още шест мача в групата. Ще създадем всичко допустимо да се спасим от изпадане.

При такива неточности няма по какъв начин съперникът да не санкционира. Трябва да сме съсредоточени, когато имаме положения пред противниковата врата. Видяхте, че имаме две-три положения, с които можехме да създадем мача различен. Но пък от три дни съм в клуба, не съм вълшебник да трансформира всичко. А и въпреки всичко играем с ЦСКА ", добави експертът.
 ЦСКА се класира на полуфинал за Купата след триумф над Ботев (Враца) с 4:0
Кайседо се развихри, а ЦСКА стигна с лекост до полуфиналите за Купата на България

" Армейците " разрушиха Ботев (Враца) с 4:0, еквадорецът свети с хеттрик
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР