Новият телевизионен сезон за „Тази събота и неделя“ започва на

...
Новият телевизионен сезон за „Тази събота и неделя“ започва на
Коментари Харесай

Жени Марчева води сутрешния блок на bTV в събота, а Мария Цънцарова – в неделя

Новият ефирен сезон за „ Тази събота и неделя “ стартира на 11 септември по bTV с нови за предаването лица и актуализирана конструкция. Водещ на съботното издание ще бъде авторитетният политически публицист Жени Марчева , а на неделното – топ проверяващият кореспондент и водещ по настоящи тематики Мария Цънцарова . Всяка от тях ще показва своя самостоятелен, авторски и изчерпателен прочит на горещите тематики и събития от седмицата, посредством диалози с водещи политически фигури и извънредни посетители, както и посредством журналистически разбори и експертни мнения от целия набор на обществено-политическия живот.

Водещи на всички културни и начин на живот сегменти в „ Тази събота и неделя “ ще бъдат Диана Любенова – в събота, и Петя Дикова – в неделя. Знаковото лице на светската ТВ публицистика у нас Петя Дикова се завръща на екран след второто си майчинство, с цел да показва всяка неделна заран вълнуващи изявленията, прочувствени човешки истории и срещи със международни създатели. Обичаната водеща на „ Тази събота и неделя “ Диана Любенова ще продължи да радва феновете с извънредни изявленията с холивудски звезди, срещи с обичани актьори и вдъхновяващи истории в съботната заран.

„ Тази събота и неделя “ се утвърди в утринния уикенд ефир с политематичното си наличие, само че максимален е ползата към политическите и обществените тематики и историите от света на културата и звездите. Този сезон, посредством новата конструкция, слагаме още по-голям фокус върху най-важното и любопитното за феновете. Разчитаме на самостоятелния почерк на четири знакови лица на bTV с потвърден престиж и достижения в отразяването на тематиките, предпочитани за предаването “, разяснява Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV Media Group.

Освен с нови водещи, на 11 септември, в 8:00 „ Тази събота и неделя “ ще сложи начало на сезон, обогатен с още нови рубрики за здраве, спорт, мода и пътешествия. Уикендът в ефира на bTV ще продължи със завръщането онлайн и на COOLt с водещата Натали Трифонова.

По-късно в съботния ден редакцията на bTV Новините ще предложи на феновете особено предаване „ 20 години от атентатите на 11 септември “ с водещ Иван Георгиев. В неделя, на 12 септември, от 17:00 на екран с извънредно наличие се завръща обзорното настоящо предаване „ 120 минути “ с водещ Светослав Иванов. Веднага след централната емисия на bTV Новините в неделната вечер ще започва и новия сезон на bTV Репортерите с филм на журналиста Мария Ванкова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР