Новият телевизионен сезон стартира през февруари, а битката за рейтинг

...
Новият телевизионен сезон стартира през февруари, а битката за рейтинг
Коментари Харесай

Войната между bTV и NOVA се разгаря! Халваджиян взе съдбоносно решение

Новият ефирен сезон започва през февруари, а борбата за рейтинг ще е жестока.
bTV за поредна година залага на одобрени и познати формати, само че с нова идея. Такова ще е приключенското ралити Сървайвър. За първи път обаче то ще се снима по образеца на Биг Брадър. Излъчването на епизодите съвсем съответствува с действителното време. Участниците ще оцеляват на остров в Карибите, а мотото на седмия сезон е „ В непознати води “. Владимир Карамазов няма да е водещ, тъй като bTV е заела турска компания, която сменя продуцентската компания на Евтим Милошев.

По-очакван от Сървайвър в ефира на медията е единствено вторият сезон на „ Ергенът “. В обувките на миналогодишния ерген Виктор Стоянов влиза пианистът със международна популярност Евгени Генчев. Предаването е снимано в турския курорт „ Бодрум “ и околията. Водещ ще бъде Наум Шопов. Още преди предаването да е тръгнало към този момент се шушука името на победителката.

Кулинарното шоу „ Мастършеф “ отново ще има своя осми сезон в ефира на btv. От медията анонсираха, че фотосите стартират през първото тримесечие на 2023 година, само че още не е ясно дали ще се излъчват тази пролет или есента. Журито се пази в цялостна загадка, само че ще бъде в чисто нов състав. Говори се, че в него ще се включи дамата на някогашния министър председател Кирил Петков – Линда, само че слуховете не са доказани. „ Стани богат “ с Михаил Билалов също е в програмната скица на малкия екран.

От Нова телевизия също залагат на несъмнено и обичано шоу. „ Като две капки вода “ от февруари отново ще бъде на екран със своя 11 сезон. Водещи на развлекателното предаване остават Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Продуцентът Маги Халваджиян е имал съмнения дали да задържи Юлиян Вергов след разразилия се скандал с битата актриса Диана Димитрова. В последна сметка Халваджиян решил Вергов да продължи да журира и в новия сезон с Хилда Казасян и Фънки. Другата огромна вест е завръщането на екран на риалитито за влюбени двойки „ Един за различен “. Негов водещ за четвърти път ще бъде някогашният синоптик Емо Чолаков. Шоуто ще се редува в ефира на малкия екран дружно с новия сезон на hell’s kitchen с началник Виктор Ангелов. В програмата на малкия екран ще влезе и новият комедиен български сериал със заглавие „ Много мой човек “.

Българска национална телевизия изненадва с два нови български сериала – „ Вина “ на режисьора Виктор Божинов и „ Войната на буквите “ по едноименния разказ на Людмила Филипова, писа „ Ретро “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР