Новият телевизионен сезон донесе нов късмет на дългогодишния възлюбен на

...
Новият телевизионен сезон донесе нов късмет на дългогодишния възлюбен на
Коментари Харесай

Стефан на Гала пак се намърда в тв ефира

Новият ефирен сезон донесе нов шанс на дългогодишния любим на Гала – Стефан Николов. Разноликият предприемач за следващ път се намърда комфортно в ефира, с цел да ръси мъдрости, този път в предаването „ Точно в 10 “ по кабеларката „ БГ плюс “ (бившата „ Българе “).

 

Предаването също е магазинно като „ На кафе “, която Гала води от години в ефира на Нова тв и се излъчва по същото време. Казано с други думи, двойката, живееща на фамилни начала се явяват съперници. Каква подигравка на съдбата… Там той води предаването с екранната си партньорка Даниела Георгиева, позната от отбор „ Българе “. Въпреки очевидната си упоритост за телевизионна кариера, Николов не има намерение да изоставя пчелните си кошери.

 

Припомняме, че не толкова от дълго време във времето обичаният на Гала водеше предаването „ Без политика “ по същата телевизия. Зрителите на нова го помнят с графа при жена му, само че изявите му там също не продължиха дълго и на Стефан му се наложи още веднъж да се концентрира върху бизнеса си.

 

 

Както Стефан нееднократно е отбелязвал, е стартирал от нулата на млади години с продажбата на ризи в подлеза на Окръжна болница в София, след което минал на мобилни телефони и първият магазин в София за тези джаджи е негов. Когато се срещнали с Гала, той към момента бил в бизнеса с мобилни телефони, с който се занимавал 15 години. 

 

И в последните години Николов се занимава най-вече с търговия, предлагайки на пазара пчелни артикули и хранителна добавка, както и веган мляко с шест разнообразни усета. И въпреки търговията да го влече, демонстрира огромен интерес към медийните изяви. Или може би просто се пробва да се състезава с русокоската.

Инфо: Уикенд

Тагове: Стефан Николов Гала Нова тв „ На кафе “ БГ плюс „ Точно в 10 “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР