Новият търговски център в Пловдив - PLOVDIV PLAZA, ще бъде

...
Новият търговски център в Пловдив - PLOVDIV PLAZA, ще бъде
Коментари Харесай

Новият мол в Пловдив отваря врати на 22 ноември

Новият търговски център в Пловдив - PLOVDIV PLAZA, ще бъде публично открит на 22 ноември.

Събитието ще бъде съпроводено от доста занимания, изненади и промоции, оповестиха от комерсиалния център.

“На 22 ноември ще бъде сложено единствено началото, предстоят още доста изненади за Пловдив. Работим интензивно и ще продължи да работим за допълнението на микса от марки и услуги, с цел да бъде извършването на покупки в PLOVDIV PLAZA същински вълнуващо и да пораства с всеки минал месец. Освен това, ще се погрижим и за заниманието на нашите клиенти – един от най-големите LED екрани в Източна Европа ще предложи на посетителите 3D преживяване от ново потомство изцяло гратис, а в комерсиалния център непрекъснато ще се провеждат събития, концерти и спектакли на обичани реализатори, с цел да превърнем PLOVDIV PLAZA в обичано място за развлечение на хора от всички възрасти всеки ден “, показа Къртис Кауърд, ръководещ съучастник в Arceland Group.



Свой първи магазин освен в Пловдив, само че и в България ще отвори International Celebrity Brands (ICB) – верига магазини за мода, представящи марки на известни персони. Сред международните марки, които ще може да се видят там са JENNIFER LOPEZ, DKNY, GAUDI, JESSICA SIMPSON.

Massimo Zardi, предлагащ мъжки и дамски обувки, чанти, кожени дрехи и аксесоари от естествени материали също прави своя дебют в Пловдив с магазин в PLOVDIV PLAZA.

С отварянето на комерсиалния център на 22 ноември своя първи магазин в Пловдив ще отвори и SWATCH.

В мола свои обекти ще имат и доста други, към този момент познати марки за облекло, обувки, аксесоари и така нататък

PLOVDIV PLAZA ще бъде най-големият търговски център в Града под тепетата.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР