Новият стейкинг токен $XRP20 достигна $1 милион в своята предварителна

...
Новият стейкинг токен $XRP20 достигна $1 милион в своята предварителна
Коментари Харесай

Ripple търпи корекция на цената, докато XRP20 събира $1 милион в предварителната продажба

Новият стейкинг токен $XRP20 доближи $1 милион в своята предварителна продажба, като доста крипто вложители не престават с убеденост да чакат началото на “стейкинг сезона ” при тази нова криптовалута.

От друга страна Ripple завоюва делото против SEC, което се оказа доста сполучлив ход за крипто пазара, който потегли нагоре, само че вложителите не съумяха да осъществят облагата, за която си мислеха.

В тази публикация ще ви покажем какво може да се чака от Ripple и дали в действителност новият токен XRP20 може да се окаже по-добра инвестиция сега.

Ripple скочи след решението на съда, само че може да претърпи промяна?

От своята най-ниска цена от $0.002802 до настоящата си цена от $0.61, през годините XRP усили цената си с 21,792% или към 220 пъти. Наскоро монетата претърпя и към 70% растеж в следствие от частичната победа, която създателите на XRP – Ripple Labs, реализираха в делото против Комисията по скъпите бумаги и тържищата в Съединени американски щати.

Решението на съдията, че при продажбите си на дребни вложители XRP монетите не се продават като скъпи бумаги, “попари ” вероятността за още по-голям растеж на цената, който можеше да пробие даже върха от $3.84 (а и значително хора желаеха сходен развой). И до момента в който токенът “пикираше ” до $0.83, растежът се забави, като Ripple претърпя и сериозна промяна.

Именно това накара някои анализатори на цената на XRP като “TraderSZ ” да предскажат, че XRP може да загуби всичките си облаги, реализирани след правосъдното решение, което в допълнение да наклони везните в интерес на $XRP20. Според същия специалист, цената на XRP може да падне до $0.45, което би било доста надалеч от задачата на Ripple вложителите.

XRP20 бие XRP във финансовата категория на Гугъл – какво значи това?

Безспорно правосъдният развой с XRP усили много интереса към монетата, даже в случай че разгледаме последните пикови интервали, когато $XRP доближи до внушителните $0.83 за къс интервал.

Това, което обаче единствено “вътрешни ” хора видяха, е друга наклонност. XRP20 явно сграбчва “погледите ” на мнозина в крипто средите. Още по-забележително обаче е способността на XRP20 да се възползва от тази вълна от интерес, както се вижда от данните за търсене в Гугъл Trends.

Сравнявайки основните изречения за търсене „ XRP “ и „ XRP20 “ през последните 24 часа в Съединените щати в категорията финанси, освен че XRP20 е постоянно желан – той също се чака да се показа по-добре от XRP през идващите дни, както се вижда на графиката по-долу.

XRP20 може да скочи с до 6,000 ПЪТИ?

Взимайки поради посочените нагоре ценови индикатори, от най-ниската до най-високата стойност на XRP, постигнатия резултат е много впечатляващ. Така че, в случай че не сте били един от доста вложили в Ripple, които съумяха да закупят XRP токени на извънредно ниска цена, или не сте вложили при най-ниската стойност, XRP20 дава най-хубавия късмет да станете очевидци на евентуален голям ценови растеж.

От екипа на XRP20 са задали минимална сума за събиране от $1,850,000 в своята предварителна продажба и оптимален предел от $3,680,000, което е изцяло постижима цел и в синхрон с главните изгоди от криптовалутата – а точно стейкингът, за който са отредени цели 40% от общия брой токени.

Ако XRP20 успее да се оттласне от цената на предпродажбата си, с цел да подхожда на настоящата цена на XRP, това би означавало растеж от 662,943% или облага от 6,629 пъти.

Разбира, в случай че XRP20 реализира единствено част от тази целева цена, купувачите въпреки всичко ще реализиран рентабилност от 10x или 100x, които на фона на предходните цифри ще наподобяват напряко “невзрачни ”.

С предварителната продажба, която към този момент е минала половината път към своята начална цел, темпът на събиране на средства евентуално ще се форсира, до момента в който оставащите под $850,000 бъдат събрани от вложителите.

Ripple се стреми към концентрация, XRP20 се бори с централизацията

Като токен, основан на Етериум блокчейна, XRP20 има преимущество пред XRP с това, че е изцяло децентрализиран. Една честа рецензия към XRP е централизираният надзор, осъществяван от Ripple Labs върху издаването на монетата.

Ето и графика на освобождението на XRP токени от специфична сметка през последните три месеца:

Това значи ли, че XRP20 е по-добра опция за закупуване сега?

Ripple в действителност има особено място в сърцата на мнозина крипто запалянковци. Самата победа над SEC е сигнал, че в бъдеще повече крипто компании може да провокират регулаторния орган, вместо да се предадат, както да вземем за пример това направи Polygon. Въпреки това, съгласно мнозина анализатори, моментът не е най-подходящ за отваряне на лонг позиция в $XRP, защото множеството вложители осъществиха положителни облаги и се освободиха от позицията си.

От друга страна, $XRP20 дава разнообразни благоприятни условия, като стейкинг, което го прави прелъстителен за вложителите. Също по този начин, началната му цена от $0.000092 предлага огромен капацитет за напредък. Така че, в случай че сте склонни да инвестирате в новаторски и визионерски планове, $XRP20 може би е верният избор за вас.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР