Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич говори след дебюта

...
Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич говори след дебюта
Коментари Харесай

Стипич: Преговорите с нови играчи се водят от ръководството, няма как да не искам Турицов

Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич приказва след дебюта си отпред на армейците в надзорен мач, извоюван с 2:0 против Беласица Петрич на клубната база в Панчарево.

" Доволен съм от това, което показахме през днешния ден. Не е подобаващ миг да приказваме за обособени футболисти, би трябвало да изтъкнем силата на нашия тим. Може да се изисква повече, само че играчите се раздадоха, демонстрираха предпочитание. Сега ни следва лагер в Банско ", стартира Стипич.
 ЦСКА съумя да надвие Беласица с 2:0 при дебюта на Томислав Стипич
ЦСКА съумя да надвие Беласица с 2:0 при дебюта на Томислав Стипич

Двубоят съвсем от самото начало бе напълно под контрола на столичани

" На 25 юни Амос Юга ще се причисли към тима. Изразявам благодарността си към хората, които приготвиха терена по метода, по който го видяхте, би трябвало да им отдадем значимото ", продължи хърватският експерт.

" Фокусиран съм върху футбола, аз давам отговор за подготовката и тренировките, а договарянията с нови играчи се водят от управлението. Когато има развиване с Иван Турицов, от клуба ще бъде оповестено. Няма по какъв начин да не желая Турицов, той е национал в разцвета на силите си. Интересен състезател е, играе добре без топка ", добави Стипич.

" Фокусираме се върху подготовката на тима и с дребни стъпки да напредваме към триумфите. Към огромен клуб като ЦСКА няма по какъв начин да няма интерес от медиите, към този момент това, което се появява в медийното пространство е коктейл от истина и неща, които ще се случат отсега нататък ", показа още той.

" Работя с този тим 10-12 дни, има един месец до началото на шампионата, в този интервал, който и да пристигна и може да вдигне класата, е добре пристигнал ", приключи Томислав Стипич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР