Новият старши треньор на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, коментира

...
Новият старши треньор на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, коментира
Коментари Харесай

Рибарски: Не ни интересува битката за титлата

Новият старши треньор на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, разяснява равенството 2:2 с Лудогорец, пристигнало с късен изравнителен гол на Ивайло Чочев. Младият експерт показа, че за няколко дни не е имало какво доста да промени след Тодор Янчев.

Рибарски показа също, че не се е вълнувал доста от мненията на хората преди дуела, както и че борбата за купата не го интересува, щом неговият отбор не е забъркан.

„ Нервен мач. Футболните причини на фона на качеството на двата тима можеха да са по-високи. Тежък терен, което предопредели характера на мача с многото единоборства. Според мен момчетата демонстрираха положителни морални качества “.

„ Надявах се и говорихме много с играчите. Поставихме си няколко цели – няма да ги разгадавам. Най-важното бе да порменим отношението си, може биб еше разковничето “.

„ Разбира се, че можем да спрем ЦСКА. Защитаваме нашите цели и упоритости. Не ни интересува кой ще е първенец и втори, до момента в който ние не сме в битката. Радвам се, че показахме такова лице, тъй като се успокоихме “.

„ Не мисля, че играчите са останали удовлетворени. Имаше една обстановка на Ради Кирилов в края, можехме да спечелим, в случай че беше влезнала. Загубихме една промяна с изваждането на Дани (б.р. - Наумов), за жалост. Можехме да създадем още една смяна. Не ни е било в съзнанието да играем за еднакъв “.

„ Не ме вълнуват толкоз доста приказките на хората, само че се веселя, че с каузи потвърждаваме, че сме за феърплея от началото на годината до момента. До последно ще играем феърплей. Надявам се да получим мечтаната квота за Европа “.

„ За страдание и двамата (б.р. - Педриньо и Наумов) имат травми. До каква степен са съществени. Но с цел да излезнат, значи, че болката е мощна. Ще вземем ограничения и ще забележим какво им е положението “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР