Новият старши-треньор на столичния Левски Георги Тодоров се срещна с

...
Новият старши-треньор на столичния Левски Георги Тодоров се срещна с
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Много е кратък периодът, за да се прави каквото и да е било в Левски

Новият старши-треньор на столичния Левски Георги Тодоров се срещна с представителите на медиите за първи път, откакто още веднъж пое " сините ". Специалистът даде мнението си преди утрешния си дебют отпред на тима против Арда (Кърджали). Брифингът се състоя на " Герена ".

" Много е къс интервалът, с цел да се прави каквото и да е било. Искам да се промени играта в средата на терена и да се държи повече топката, тъй като ние сме Левски. Когато няма победа тимът, обикновено е футболистите да бъдат затормозени душевен. Това е проблем. Сигурно не им е елементарно на футболистите, само че по тази причина приказваме за професионализъм. Те би трябвало да улеснят управлението за събирането на средствата ".
 Снимка 483447
Източник:

" Много мъчно можем да играем атакуващ футбол, когато топката е обратно. Няма ширина в тима. Това също е проблем. Трябва да играем комбинативен футбол и да се надиграваме. Мисля, че футболистите в Левски са доста положителни, само че това се демонстрира на терена. Не съм благополучен, че се върнах още веднъж. Това значи, че нещата не са се случили. Вярвайте, през тази годината в клуба в действителност всичко беше на равнище. Отдавна не е имало такива условия. За страдание, още веднъж се връщаме на изходна точка ".

" Още не сме говорили за задачите. Наско ми се обади и ме попита дали мога да оказа помощ. Естествено, че няма по какъв начин да му откажа, тъй като хората сега подаряват и последните си пари. Аз съм от два дни. Мога да кажа, че някакъв живот се върна в тима. Виждам някакво въодушевление. Правят ми усещане някои неща. Аз няма да подцени никого. Независимо дали му изтича договорът. С Наско сме говорили за към 5 минути. Вчера имахме малко по-дълъг диалог. Една къща се строи от основите, а не от комина ".
 Снимка 483445
Източник:

" Не мога да си помисля, че в Левски няма да се търсят резултати. Независимо дали Локомотив (Пд) има два гола разлика, ние би трябвало да търсим до последния миг Купата. Във всеки един дуел би трябвало да се търси победа. Всичко друго е единствено загуба на време. Трябва да търсим най-хубавото класиране. До края на сезона повече юноши ще получат късмет за изява. След това управлението ще каже какво ще се прави. Надявам се Симеон Славчев да вземе присъединяване в идващия мач. Имаме 4-5 еднотипни футболисти в средата на терена. Това напряко не е истина. В момента единствено почитателите носят нещо позитивно на Левски. Те поддържат тима. Доста хора ми се обаждат, с цел да ме поддържат, но аз знам доста добре, че на идващия мач всичко ще бъде забравено. Да поддържат клуба. Отборът може да играе едва в някой мач, само че те би трябвало да поддържат клуба. Те направиха велики неща ".
 Снимка 483443
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР