Новият старши треньор на Славия – Ангел Славков, отличи ключовите

...
Новият старши треньор на Славия – Ангел Славков, отличи ключовите
Коментари Харесай

Ангел Славков: Най-важно беше играчите да се докажат като слависти

Новият старши треньор на Славия – Ангел Славков, отличи основните черти на триумфа против ЦСКА 1948. Славков похвали работата на предходния ментор Златомир Загорчич, както и тази на сътрудника му при „ алените “ Тодор Янчев. Специалистът показа, че евентуално през лятото биха трябвали двама-трима по-опитни играчи, с цел да не се изхабяват по-младите играчи.

„ Аз желая да кажа, че съм удовлетворен от нашите играчи. Независимо по какъв начин ще свърши мача, най-важното за мен бе да покажат, че са същински слависти. Да се изразходят до финален мирис. За мен е чест да повеждам тия момчета. Благодаря на управлението, че ми даде тази чест да работя за Славия. Работата на Тошко в ЦСКА 1948 е фантастична “.

„ Ние добре знаем мощните качества на ЦСКА 1948. Имахме опция да ги разучим. Имахме едни хрумвания, след това аз ги трансформирах. Не би трябвало да им се дава самодейността, да завладяват големи пространства. За моя огромна наслада, имахме няколко голови обстановки, само че един гол е задоволително да победиш. Тук е заслугата на Заги – той направи доста за Славия, аз доста го почитам, тимът е доста добре физически, устоя 90 минути. Малко експанзия добавихме, само че да не бъда необоснован “.

„ Славия е тим, който се пробва да постанова млади. Исках някои да създадат дебют, само че не беше моментът. Така преценихме с екипа. Трябва им доста работа на младите обаче. Искаме да работим малко по-добре с топката. Това са играчите, на които мога да разгадавам. Може би ни трябват 2-3 опитни състезатели. Не почитам това с тоталното подмладяване – това изхабява младите “.

„ Ние играем всеки мач за победа. Така се разбрах с управлението. Където можем, ще бием. Не вършим сметки, тъй като футболът не е кръчмарски сметки. Имам страхотни другари кръчмари, не ги наскърбявам “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР